G4Media.ro

Presa pro-rusă difuzează intens imagini video cu ceremonii din Ucraina ocupată pentru…

sursa foto: Captură video

Presa pro-rusă difuzează intens imagini video cu ceremonii din Ucraina ocupată pentru a marca Ziua Victoriei, în ciuda unei participări extrem de slabe

Videoclipuri încărcate pe rețelele de socializare de mass-media pro-ruse arată parade și ceremonii în mai multe orașe ucrainene ocupate de Rusia pentru a marca Ziua Victoriei, potrivit CNN. Cu excepția a câteva sute de persoane în Enerhodar și Herson. la nici unul dintre aceste mitinguri nu par să fi participat mai mult de câteva zeci de persoane

La o procesiune din orașul Enerhodar, din Zaporijia, care se află în mâinile Rusiei de la începutul lunii martie, se pare că au participat câteva sute de persoane.

 


Un alt miting în Nova Kakhovka, în regiunea Herson, filmat de postul rusesc de stat RIA Novosti, pare să fi avut o participare redusă.

Punctul oficial de presă al autoproclamatei Republici Populare Donețk a relatat despre un miting în orașul Herson, spunând următoarele „Cetățenii au venit în familii, purtând portrete ale bunicilor și străbunicilor lor care au luptat în timpul Marelui Război Patriotic și care au eliberat regiunea Herson de fasciști”.

A avut loc, de asemenea, un miting în Berdiansk și evenimente în alte câteva orașe. La niciunul dintre aceste mitinguri nu par să fi participat mai mult de câteva zeci de persoane, potrivit înregistrărilor video încărcate de canalul separatist din Donețk PRO Republic.

La un eveniment, câteva persoane au fost văzute stând într-o piață în timp ce discursul președintelui rus Vladimir Putin era transmis pe ecrane mari.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

2 comentarii

  1. se numeste propaganda pentru sustinerea unei dictaturi totalitare!

  2. Ati infrant! 🙂