G4Media.ro

Presa israeliană: Teroriștii Hamas au drogat copii și au folosit o țeavă…

sursa foto: captura video

Presa israeliană: Teroriștii Hamas au drogat copii și au folosit o țeavă de eșapament fierbinte de la o motocicletă pentru a le crea semne de identificare pe piele, în cazul în care ar scăpa din captivitate

Pe 7 octombrie, teroriștii Hamas au răpit copii pe motociclete și au fost antrenați să creeze un semn specific pe corpurile lor: au pus unul dintre picioarele copiilor în eșapamentul unei motociclete. În plus, potrivit unui unchi al doi dintre acești copii ostatici care au fost eliberați, aceștia au fost drogați – potrivit unui reportaj de pe N12, citat de Jerusalem Post.

Yaniv, unchiul lui Yagil, de 12 ani, și Or Yaakov, de 16 ani, din Kibbutzul Nir Oz, care au fost eliberați de Hamas, a făcut aceste declarații în fața miniștrilor de externe din Europa.

Hamas folosește arsurile ca metodă de identificare

Potrivit planului, publicat de N12, teroriștii ar fi recunoscut că copiii le „aparțineau” după un semn specific. Dincolo de simpla marcare a unei părți a corpului, o practică ce reînvie amintiri traumatizante din perioade sumbre ale istoriei, copiii au fost drogați în mod repetat și târâți dintr-un loc în altul.

„Copiii s-au întors la noi și ne-au împărtășit povești sfâșietoare despre experiențele lor în Gaza”, a povestit unchiul. „Un detaliu deosebit de tulburător care m-a cutremurat a fost modul în care fiecare copil capturat de Hamas a fost pus pe o motocicletă. Au poziționat piciorul copilului pe țeava de eșapament a motocicletei, provocându-i arsuri. Acest lucru a fost făcut pentru a marca copiii, asigurând identificarea lor în cazul în care ar fi încercat să scape sau să fie salvați. Acum sunt în siguranță cu noi, deși au fost drogați și tratați îngrozitor, dar cel puțin acum sunt aici cu noi”.

Joi seara târziu, fostul premier Naftali Bennett a comentat dezvăluirea pe X: „Acum știm că teroriștii Hamas care i-au ținut ostatici pe Yagel Yaacov, în vârstă de 13 ani, și pe fratele său Or, au folosit o țeavă de eșapament de motocicletă fierbinte pentru a le „imprima” o arsură pe picioare, ca o modalitate de a-i identifica în cazul în care vor încerca să scape”, a relatat fostul premier. „Permiteți-mi să repet: au luat o bucată de metal fierbinte și au pus-o pe picioarele unui copil neajutorat de 13 ani captiv”.

„Hamas sunt niște monștri sadici și va trebui să îi ucidem”, a conchis Bennett.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Creti_ni, ca si sustinatorii.

  2. hamas sunt pur și simplu niște nevertebrate.
    Ăștia merită pedeapsa capitală până la ultimul.
    Nu au de ce să mai coexiste cu oamenii.
    Pur și simplu nici un motiv.