G4Media.ro

Premiul Nobel pentru Pace 2019 a fost acordat premierului etiopian Abiy Ahmed…

Premiul Nobel pentru Pace 2019 a fost acordat premierului etiopian Abiy Ahmed Ali

Premiul Nobel pentru Pace 2019 a fost acordat premierului etiopian Abiy Ahmed Ali, “pentru eforturile sale de a aduce pacea și cooperarea internațională și, în special, pentru inițiativa sa decisivă de a soluționa conflictul cu Eritreea”, a anunțat Institutul Norvegian pentru Nobel din Oslo.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Mă bucur că nu l-au dat Gretei Thurberg, care era anunțată drept favorită, deși este doar o răspânditoare de mituri apocaliptice…
    [Ținând cont de ce sunt învățați copiii la grădiniță şi la școală, şi anume că sfârșitul lumii este după colţ, nu este de mirare că copiii mai sensibili, mai vulnerabili cad în depresie şi isterie…].

    • A fost un zvon nefundamentat, după cum se dovedește, cel cu premiul Nobel, ca să creeze isterie în jurul fetei. Așa funcționează manipularea dar, câteodată, ea produce și efect de bumerang: atât fata, dar mai ales cauza ei, au devenit mai cunoscute, spre disperarea tuturor combinatorilor profitori de pe planetă și a idioților utili care le fac jocul fără să știe. Gen dintr-astia care cred că termenul „conservator” vine de la conserva de pește. Combinatorii investesc resurse masive să sperie lumea cu tot felul de scenarii, ba cu migranții, ba cu globalizarea, ba cu homosexualii și lansează tot felul de mesaje populiste, extremiste, rasiste menite să propage ura, violența, conflictele cărora le cad pradă și unii adulți.

  2. Bad@
    Nu a fost un zvon, a fost o ştire. Iat-o (din The Huffington Post, publicaţie mainstreem): „Pe data de 13 martie 2019, doi deputaţi ai Parlamentului suedez şi trei deputaţi ai Parlamentului norvegian au nominalizat-o pe Greta Thunber drept candidată la Premiul Nobel pentru Pace”
    Iată şi referinţa, cu amănunte: https://bit.ly/35pp8XT

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.