G4Media.ro

Premierul Spaniei spune că lumea ar trebui să „asculte vocea” Chinei pentru…

Sursa foto: European Council

Premierul Spaniei spune că lumea ar trebui să „asculte vocea” Chinei pentru a găsi o cale de ieșire din războiul din Ucraina

Premierul Spaniei, Pedro Sanchez, a declarat că lumea ar trebui să asculte China pentru a găsi o cale de ieșire din războiul din Ucraina și pentru ca Kievul să-și restabilească integritatea teritorială, relatează The Guardian.

Sanchez, care a vorbit la o conferință de presă la Bruxelles după o reuniune a Consiliului European, urmează să viziteze China săptămâna viitoare pentru discuții cu președintele Xi Jinping. Se așteaptă ca întâlnirea să se concentreze în principal pe conflictul în curs de desfășurare din Ucraina.

„China este un actor global, așa că, în mod evident, trebuie să îi ascultăm vocea pentru a vedea dacă, între noi toți, putem pune capăt acestui război și dacă Ucraina își poate recupera integritatea teritorială”, a afirmat Sanchez.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Iti permit sa bati campii cand esti la 4000 de kilometri de Moscova. Ia sa fi fost premier intr-o tara baltic, sa vezi daca mai era atat de „pacifist”