G4Media.ro

Premierul s-a întâlnit cu reprezentanţii Carlyle Group pentru a discuta despre capacitățile…

sursa foto: Joe Raedle/Getty Images/AFP

Premierul s-a întâlnit cu reprezentanţii Carlyle Group pentru a discuta despre capacitățile interne de asigurare a resurselor de gaz și energie

Prim-ministrul Nicolae Ciucă s-a întâlnit, joi, la Palatul Victoria, cu reprezentanţii Carlyle Group, principalul acţionar al Black Sea Oil and Gas Romania, context în care prezentat viziunea Guvernului privind consolidarea capacităţilor interne de asigurare a resurselor necesare pentru aprovizionarea populaţiei şi mediului de afaceri cu gaz şi energie electrică.

Potrivit unui comunicat al Executivului, în cadrul dialogului au fost prezentate planurile de dezvoltare a investiţiilor Grupului Carlyle, cu accent asupra dezvoltări capacităţilor de producţie a gazului natural şi a energiei.

„Premierul a prezentat viziunea Guvernului privind consolidarea capacităţilor interne de asigurare a resurselor necesare pentru aprovizionarea populaţiei şi mediului de afaceri cu gaz şi energie electrică, atât pe termen scurt, cât şi pe termen mediu şi lung”, se arată în comunicat.

sursa: Agerpres.ro 

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Mai o măslină, mai o icră, mai o țuiculiță la domnii p.orci. S-au întâlnit, au discutat, au mâncat, au băut pe banii statului (ai noștri) și niciun rezultat. Și așa trece iarna și vine vara și va fi cald și bine.
    Discuții nesfârșite și nicio măsură concretă. Că ăla cu „jaloanele” din PNRR , că nu pot spune termene și activități (că nu există).