G4Media.ro

Premierul Poloniei anunță că țara sa va ajuta Finlanda și Suedia în…

Sursa foto: Facebook / Kancelaria Premiera

Premierul Poloniei anunță că țara sa va ajuta Finlanda și Suedia în cazul unui atac în timpul procesului de aderare la NATO

Polonia va ajuta Suedia şi Finlanda în cazul unui atac pe teritoriile lor, înaintea unei aderări la NATO, anunţă joi premierul Mateusz Morawiecki, relatează AFP, relatează News.ro.

”Consider aderarea Suediei şi Finandei la NATO un semnal important al consolidării securităţii în Europa”, subliniază într-o conferinţă şeful Guvernului de la Varşovia.

”Vreau să clarific că, în cazul unei atacări a Suediei sau Finlandei în timpul (procesului lor al) aderării (la NATO), Polonia le va ajuta”, subliniat Mateusz Morawiecki.

Sursa foto: Facebook / Kancelaria Premiera

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Nu numai Polonia va ajuta, ci tot NATO, conform art. 5.
    E de la sine inteles, nu trebuie sa te bati cu caramida-n cap.

    • A zis „timpul procesului de aderare la NATO”. Articolul 5 intra în vigoare după ce ești membru cu drepturi depline.

  2. Nu creier de gaina, nu e nici-o miscare. La fel ca in cazul Ucrainei. Pro asta pu la trebuie sa fi fost la cu rul mă tii de a iesit o asa mandrete de idi ot. Si vad ca tot insisti sa ne demonstrezi asta zilnic. Putinist spu rcat

  3. Au deplasat rachete Iskander M capabile de încărcătură nucleară la granița cu Finlanda după ce a anunțat că dorește să adere la NATO. Nătărăule..

  4. Turcia și Croația sunt mai expuse decât își închipuie conducătorii vremelnici.

  5. Dr. No Brain in explozie de „inteligenta”. Sovieticii cand aud Polonia si implicit protectorul UK se c.aca pe ei de frica. Polonezii care nu sunt amnezici ca sarbii sau ungurii stiu exact ce inseamna sa fii „eliberat „de sovietici. De aceea sovieticii se pot declara fericiti ca polonezii sunt in Nato si nu pot actiona cum vor ei,altfel vorbeam despra batalia lui Putin pentru apararea Moscovei,nu despre denazificare paranoica.