G4Media.ro

Premierul Ciucă, despre faptul că Marcel Ciolacu s-a abținut la votarea moțiunii…

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Premierul Ciucă, despre faptul că Marcel Ciolacu s-a abținut la votarea moțiunii împotriva lui Virgil Popescu: Eu sigur n-am avut această informație. Este foarte posibil să fi greșit

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, miercuri, întrebat cum comentează faptul că Marcel Ciolacu s-ar fi abținut la vot în Parlament la moțiunea depusă de USR împotriva ministrului energiei, Virgil Popescu, că nu a avut această informație și că ”este foarte posibil să fi greșit”.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu s-a abţinut miercuri la votul privind moţiunea simplă a USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, potrivit listei de vot final de pe site-ul Camerei Deputaţilor. De altfel, liderul PSD a fost singurul parlamentar al PSD care s-a abţinut la vot, transmite News.ro

Voturile în favoarea moţiunii simple au venit de la USR – 37 de voturi, AUR- 24 de voturi şi neafliaţi, 23 de voturi.

Liderul PSD Marcel Ciolacu declara, în urmă cu o zi, la Focşani, despre moţiunea împotriva ministrului Virgil Popescu, ce va fi votată miercuri în plenul Camerei Deputaţilor, că sub nicio formă nu poate să-i îndemne pe colegi să voteze o moţiune iniţiată de ”cei care au împins spre această liberalizare a preţurilor”.

”Este exclus ca această alianţă să se rupă până în anul 2024”, dădea asigurări liderul PSD.

Moţiunea simplă depusă de USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, a fost respinsă, miercuri, de Camera Deputaţilor, cu 85 de voturi pentru, 191 de voturi contra şi o abţinere.

 

 

 

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

 1. Nu mai coboară maimuțele din copac! Și au făcut deja planuri pana în 2028. Doar dacă scuturam bine copacul!!

  • In contextul actual, declaratii intelepte atat ale dlui Ciuca, cat si dl Ciolacu.
   Pt ca o eventuala rupere a coalitiei, chiar daca la multi ar placea, ar crea enorme probleme pt situatia economica si sociala a Romaniei .
   Bravo dumnealor !

 2. Toată strategia sitemului bâţâiţilor de 32 de ani asta a fost:
  ———————————
  Au avut un partid de stânga şi unul de dreapta şi o balama (sau două, depinde dacă trebuiau pe ambele sfere politice) care îi aduna pe toţi ăia care se supărau pe celelalte două partide principale, apoi jonglau cu guvernările cum vreau ei că tot aceeaşi erau. Apoi până la următoarele guvernări eliminau sau înghiţeau balamalele după cum se erodau politic şi o lua de la capăt cu aceeaşi strategie. În cazul că apărea vreun partid nou care nu făcea parte din sistemul lor de bâţâiţi (cum e USR) se uneau şi îl executau până rămâneau tot ei, cum fac şi acuma.
  .
  În cazul actual din ziele noastre după atâta bâţâială au supărat electoratul ambelor sfere politice de stânga şi de dreapta cum o fac după fiecare alianţă de gen USL şi evident că au creat două noi balamale pentru fiecare gen de electorat pe care l-au supărat şi procesul se reia, ghiciţi care sunt balamalele că partidele principale bănuim că deja ştiţi care sunt şi apoi ştiţi totul.
  .
  V-am spus noi că ştim totul şi suntem imuni la bâţâiala voastră propagandistă.😀😀😀😀😀

  • In contextul actual, declaratii intelepte atat ale dlui Ciuca, cat si dl Ciolacu.
   Pt ca o eventuala rupere a coalitiei, chiar daca la multi ar placea, ar crea enorme probleme pt situatia economica si sociala a Romaniei .
   Bravo dumnealor !

 3. Ciucă a uitat să spună „această alianță împotriva românilor”.
  Seamănă tot mai mult cu toamna anului 1987.