G4Media.ro

Premierul Ciucă: Am acceptat demisia lui Sorin Câmpeanu. Urmează să ne consultăm…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Premierul Ciucă: Am acceptat demisia lui Sorin Câmpeanu. Urmează să ne consultăm în PNL și în cadrul coaliției pentru numirea unui nou ministru

Premierul Nicoale Ciucă anunță că a acceptat demisia lui Sorin Cîmpeanu din funcția de Ministru al Educației.

„Am acceptat astăzi demisia domnului Sorin Câmpeanu din funcția de ministru al educației. Îi mulțumesc pentru colaborarea de până acum și pentru proiectele demarate în beneficiul sistemului de educație”, a scris Ciucă pe contul său de facebook.

Premierul arată că România are nevoie în continuare de stabilitate și coerență pentru a putea implementa reforma durabilă pe care ne-o dorim cu toții pentru învățământ și că în scurt timp va fi anunțat un nou ministru.

„Urmează să ne consultăm în Partidul Național Liberal și în cadrul coaliției de guvernare și să validăm, cu celeritate, propunerea pe care o voi înainta domnului președinte al României, Klaus Iohannis, pentru funcția de ministru”, a transmis Ciucă.

Potrivit surselor G4media, în cărți pentru preluarea funcției de ministru al Educației s-ar afla actualul consilier prezidenția Ligia Deca.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

21 comentarii

 1. Asteptam demisia ta domnule Ciuca plagiatorule

 2. Rezervorul de slugi hoate, analfabete si plagiatoare PSD-PNL e inepuizabil, gasesc ei alt ticalos – chiar si mai mare – sa fie ministrul educatiei, in cel mai scurt timp!

  • Noroc că au crăpat Doctorii Docenți Savanții de Renume Mondial Dincă, Postelnicu, Mănescu , Bobu … 😂😂😂

 3. Coboară printre noi și acceptați și propria demisia. Noi rămânem prosti sau prostiți. Fii tu mai deștept!

 4. Super. Acuma scrie-ti si tu frumos demisia si semneaz-o. Sau fa-ti harakiri daca tot ai fost in Japonia si ti-a explicat Kishida-san cum se face.

 5. Și Ciuca este plagiator! Când demisionează „farul de la Plenita”, „eroul de la Kandahar”?

 6. Și ,vorbi plagiatorul șef Ciucă bla,bla ,bla,pe tine te-au prins…eu sunt cu Hoțannis nimic nu mă poate atinge

 7. … Ciucă e doctor în litera „ă”, pe care o vorbește la perfecție după oricare/fiecare cuvînt!

 8. Anisie se încălzește pe marginea terenului!

 9. Ei speră să vină Cap de Drulă

 10. Păi şi a ta? Unde este?

  Ne mişcăm şi noi mai cu talent?

 11. Eugen și admiratorii lui Ciuca. Cine este Ciuca?
  Un militar format la școala comunistă ceaușistă: liceul militar + școala militară de ofițeri activi. Doar membrii PCR puteau deveni cadre militare.
  Un mincios, care a afirmat la Radio România, deci la un post public, că nu va renunța niciodată la cariera militara pentru a intra in politică.
  Un corupt, care profitând de poziția înaltă din armata și-a avansat nevasta din randul subofițerilor in rândul ofițerilor superiori cu 6 luni înainte de a ieși la pensie, pentru a beneficia de pensie specială mult mai mare. Urmandu-i exemplul și alți generali și-au făcut nevestele ofițeri la apelul bocancilor.
  Un militar care a inițiat o ordonanță de urgență, acceptată de guvern, prin care absolvenții liceelor militar și locuri rezervate la academiile militare, fiind scutiți de concursul de admitere, făcând aproape imposibila intrarea la academiile militare a absolvenților liceelor civile, prin alocarea unui număr foarte mic de locuri. Nici comuniștii nu au făcut așa ceva în învățământul militar.
  Asta este tovarășul Ciuca!

 12. Te simți bine cu un premier care a fost membr u al Partidului Comunist Român până în decembrie 1989 și ofițer în armata în timpul lui Ceaușescu? Ai uitat că armata a tras în civili până la fuga lui Ceausescu?

 13. Interesant. De ce au acceptat mafiotii sa matraseasca unul de-ai lor? In special sustinatorul sef al Romaniei Meditate a lui Iohannis…

 14. Eu îl propun pe Vanghelie. N-are cum să fie mai rău decât predecesorul.

 15. Ma găsiți voi un plagiator în partid ca nu e problema. Mai greu ar fi sa găsiți unu fără plagiat.

 16. Ala Hot-asta HOT!

 17. & Pe Emilia Șercan, are multe lupte câștigate și guvernul este condus de un general în rezervă, ?

 18. & Parcă și despre Emilia Șercan s-ar fi spus că a plagiat, ?

 19. Pai si premierul cand isi da demisia ? Toti astia cu „doctorate” plagiate , trebuie nu doar sa s-i dea demisia ci sa fie si judecati si bagati la puscarie !Plagiat insemna FURT, NU e nici o diferenta intre hotul care baga mana in buzunarul unui om si-i fura portofelul si un plagiator mizerabil