G4Media.ro

Premierii Ludovic Orban și Viktor Orbán se vor întâlni pe 4 septembrie…

Premierii Ludovic Orban și Viktor Orbán se vor întâlni pe 4 septembrie la inaugurarea celei de-a doua autostrăzi care va trece granița dintre România și Ungaria

Ludovic Orban, premierul României, și Viktor Orbán, omologul său de la Budapesta, se vor întâlni pe 4 septembrie pentru a inaugura a doua conexiune pe autostradă dintre țara noastră și Ungaria.

Este vorba de cei 5,3 kilometri dintre Biharia și Borș, care se vor lega direct la autostrada M4 din Ungaria. Lotul construit de românii de la Trameco (Selina) este gata încă de la finalul lunii iulie, însă darea lui în folosință se va face după finalizarea formalităților pentru noul punct de trecere al frontierei pe autostradă, amenajat de către partea ungară, dar și a recepției tronsonului din M4 care ajunge pînă la granița cu România.

„Biharia-Borș recepția este finalizată. Pe 4 septembrie vom da în trafic acel lot de autostradă. Vom inaugura acel lot de autostradă în prezența oficialilor din Ungaria, bineînțeles împreună cu punctul de trecere al frontierei”, a declarat zilele trecute ministrul Transporturilor, Lucian Bode, pentru zf.ro.

Tronsonul Biharia-Borș

Lungime: 5,3 km

Constructor: ASOCIEREA TRAMECO SA – VAHOSTAV -SK A.S. – DRUMURI BIHOR SA – DRUM ASFALT SRL – EAST WATER DRILLINGS SR

Valoarea contractului: 145,66 milioane de lei

Începere lucrări: 13 aprilie 2019

Finalizare lucrări: 30 iulie 2020

Vama Borș 2 va fi al doilea punct de trecere a frontierei pe autostradă, după Vama Nădlac 2. Punctul de frontieră va avea 10 benzi pe sens, din care 6 pentru autoturisme și autocare și 4 pentru automarfare.

Foto: Vama Nădlac 2 autostradă / Sursa: captură video

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Daca romanii n-ar fi tampi si ar facilita odata intrarea in SChengen, n-ar mai fi nevoie de atatea formalitati pentru granita. Dar cand esti prost, ramai pe afara.

  2. Bah, voua nu va e rusine?! Cum sa inaugurezi, mah, 5km de autostrada, cum?!

    • „Ludovic Orban, premierul României, și Viktor Orbán, omologul său de la Budapesta, se vor întâlni pe 4 septembrie pentru a inaugura a doua conexiune pe autostradă dintre țara noastră și Ungaria. . . . Lotul construit de românii de la Trameco (Selina) este gata încă de la finalul lunii iulie, însă darea lui în folosință se va face după finalizarea formalităților pentru noul punct de trecere al frontierei pe autostradă, amenajat de către partea ungară, dar și a recepției tronsonului din M4 care ajunge pînă la granița cu România.”

  3. Nu va e jena sa mergeti la “inaugurarea” unui lot de 5 km?!? Ar trebui sa nu va aratati fetele la genul asta de festivitti cand mii de oameni mor anual pe sosele supra aglomerate. Au trecut 30 de ani si tot nu avem o autostrada completa care sa taie tara de la Constanta la Nadlac. Si voi mergeti sa bifati 5 km. Sictir !!

  4. @citizen x .. respect.. ar mai fi de adaugat doar MUIE USL..

  5. Vorba lui Dem Radulescu – Puțin , foarte puțin! .Atâta fast pentru 5km, rușinica, rușinica.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.