G4Media.ro

Prelungire cu o săptămână pentru micii întreprinzători și ONG-urile care vor microgranturi…

Secțiune susținută de
Concordia

Prelungire cu o săptămână pentru micii întreprinzători și ONG-urile care vor microgranturi de 2.000 de euro

Înscrierea pentru obținerea de la Ministerul Economiei a microgranturilor nerambursabile de 2.000 de euro s-a prelungit cu o săptămână, transmite ministerul.

Astfel, noul termen-limită de înscriere pentru IMM-urile, PFA-urile, ONG-urile şi CMI-urile (Cabinetele medicale individuale) care doresc să acceseze microgranturile este miercuri, 21 octombrie 2020, ora 20:00.

Fondurile nerambursabile sunt acordate în cadrul măsurii 1 – “Microgranturi acordate din fonduri externe nerambursabile” din cadrul schemei de ajutor de stat instituite prin Ordonanța de Urgență nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19,

Formularul electronic de înscriere în cadrul măsurii 1 – “Microgranturi acordate din fonduri externe nerambursabile” rămâne activ pe link-ul granturi.imm.gov.ro.

Până în prezent, peste 18.700 de cereri au fost depuse în programul de microgranturi.

Totalul bugetului alocat programului este de 100 de milioane de euro.

Foto: AFF

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Pai microgranturile astea la dai doar la anumite IMM-uri, pfa-uri, ong-uri si cim-uri. Nu le dai la toate, de asta sunt si asa putine. Cate PFA sunt vanzatori de ziar? Dai bani la mangleala la o mana de firme si apoi vii si spui ca toate firmele o duc bine, ca nu au luat granturile lui peste prajit. Pai, ma baiatule, ori faci treaba cum trebuie si dai bani la toti care au fost afectati, ori o facu cum face Catu si dai bani la cativa si zici ca totul e ok fiindca nu s-au epuizat granturile.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.