G4Media.ro

Prefectul de Constanța: În judeţ sunt 3.000 de familii care nu au…

Sursa foto: Pixabay

Prefectul de Constanța: În judeţ sunt 3.000 de familii care nu au electricitate, ele trăiesc 1918 nu doar la nivel spiritual, ci şi din punctul de vedere al condiţiilor de trai

Mii de persoane au asistat, vineri, la parada de Ziua Naţională a României care a avut loc în centrul municipiului Constanţa. Prefectul a afirmat că în judeţ mai sunt 3.000 de familii care nu au electricitate, la o săptămână de la vântul puternic care a produs avarii, relatează News.ro. ”Trei mii de familii care trăiesc 1918 nu doar la nivel spiritual, ci şi din punct de vedere al condiţiilor de trai. Din 1918 pe actele noastre de identitate scrie România. Poate că ar trebui să transpunem sentimentele pe care le avem când rostim acest cuvânt România şi în viaţa cotidiană şi nu e complicat. Ar trebui să ne facem treaba pentru care suntem plătiţi prin salarii sau dividende”, a subliniat el.

Manifestările dedicate zilei de 1 Decembrie au debutat cu ceremonia militară şi religioasă care a avut loc la Monumentul ”Victoriei” din Parcul Arheologic.

De la ora 11:00, a început defilarea detaşamentelor cu personal şi tehnică a instituţiilor din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională. La paradă au participat şi două plutoane de militari francezi şi americani dislocaţi în baza militară Mihail Kogălniceanu.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Si ce il opreste sa isi faca treaba? Isi aduce aminte o data pe an, ocazie cu care spune cate o p.rostie ca asta?