G4Media.ro

Prahova: Mii de ploieșteni sunt așteptați, în weekend, la zilele orașului /…

Prahova: Mii de ploieșteni sunt așteptați, în weekend, la zilele orașului / Bulevardul cu castani din Ploieşti, care face legătura între Gara de Sud şi centru, transformat în zonă pietonală

Mii de oameni sunt aşteptaţi, începând de vineri seară, la Zilele Oraşului Ploieşti, eveniment care se organizează anual, începând cu 2005, în preajma sărbătorii de Constantin şi Elena. Anul acesta sunt organizate concerte, târguri, spectacole şi expoziţii, relatează news.ro.

Bulevardul cu castani din Ploieşti, care face legătura între Gara de Sud şi centru, a fost transformat, în acest weekend, în zonă pietonală. Pe bulevard a fost amenajată o zonă de street food şi a fost amplasată o scenă unde vor avea loc concerte susţinute de Vunk, Irina Rimes şi Lidia Buble.

Printre evenimentele organizate se numără concerte, spectacole, târg cu produse handmade şi workshop-uri, expoziţie de pictură, lansări de volume ale autorilor ploieşteni. În cadrul evenimentului care celebrează oraşul are loc şi Festivalul Naţional “Ion Luca Caragiale”, care include secţiunea Concurs scurt de proză şi secţiunea Concurs de teatru.

Concertele şi spectacolele programate în cadrul actualei ediţii a Zilelor Oraşului Ploieşti vor fi organizate pe scena amenajată pe Bulevardul Independenţei, în faţa Monumentului Vânătorilor de la Gara de Sud.
Zilele oraşului Ploieşti se desfăşoară de vineri până duminică seară.
Sursa foto: zilele orasului Ploiesti/arhiva

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter