G4Media.ro

Poveste emoționantă despre un câine dispărut, găsit la peste 60 de kilometri…

Poveste emoționantă despre un câine dispărut, găsit la peste 60 de kilometri de casă de ”Poliția Animalelor” din Arad

Un câine care a dispărut în urmă cu mai mult de un an şi care de atunci era căutat de o familie din municipiul Arad a fost găsit de poliţişti la o distanţă de peste 60 de kilometri.

Ruby este un câine în vârstă de patru ani şi jumătate, negru şi foarte curios din fire, după cum l-au descris proprietarii. El a fugit de acasă în iunie 2020, iar de atunci era căutat.

Fetiţele Carla şi Ema, în vârstă de 10 ani, respectiv patru ani, erau prietenele cele mai bune ale patrupedului şi au suferit foarte mult când l-au pierdut. Nu au încetat să-l caute, postând imagini pe toate reţelele de socializare. Au lipit afişe prin municipiul Arad şi împrejurimi, au întrebat pe stradă de Ruby, dar în zadar.

Când au auzit că s-a înfiinţat „Poliţia Animalelor”, fetele şi-au rugat părinţii să apeleze la poliţişti, ca ultimă şansă de a-l găsi pe Ruby.

„Într-una din acţiunile din judeţ, poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor au auzit despre un câine negru, prietenos, care pare a fi tânăr, dar care nu prea stă într-un loc şi este veşnic pe fugă. Se afla în localitatea Şicula, la 60 de kilometri de Arad.

Având în minte rugămintea fetelor de a le ajuta să-l găsească pe Ruby, au mers să vadă căţelul despre care vorbeau localnicii şi, spre bucuria lor, părea a fi chiar Ruby. Fetelor nu le-au spus nimic nici după ce s-a confirmat că patrupedul este Ruby, iar împreună cu părinţii acestora poliţiştii au pus la cale reîntâlnirea”, a povestit, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga.

Momentul reîntâlnirii cu Ruby este descris de către poliţişti ca fiind unul „foarte emoţionant” pentru cele două fete, care l-au îmbrăţişat îndelung şi au promis să aibă mai multă grijă pentru ca patrupedul curios să nu mai scape din curtea casei. (Sursa: Agerpres)

Sursa Foto: IJP Arad

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Aici sunt taxele dumneavoastra, in specialii cumularzi platiti sa caute caini.

    Dupa ani de plimbat caini, se vor pensiona la 45 de ani, ca deh, au trudit !

  2. Nu exista nicio stire pozitiva despre animale pe G4 la care sa nu apara macar un specimen scapat din grota pt. a-si expune „intelepciunea”.

  3. Tot e bine ca unii își fac treaba..felicitări celor corecti..la noi se împlinește un an de când ne-au luat câinele și nici în ziua de astăzi nu ni-l aldce.doar ne duce cu vorba ca se rezolva….noi l-am găsit știm unde e..suferim mult după el mai ales copii…dar ce sa faci asa e tara asta merge numa cu șpagă, mita,sau relații..doar dacă sărim noi gardul sa îl luam inapoi atunci își face treaba poliția..sa apere hoții.

    • Și la noi aceeasi poveste…trei ani au trecut și nimic.