G4Media.ro

Poșta Ungară anunță că închide treizeci și cinci de oficii din Budapesta…

Sursa Foto: Gov.hu

Poșta Ungară anunță că închide treizeci și cinci de oficii din Budapesta pentru a face economie / Ultima zi de lucru cu publicul a acestor oficii poştale va fi vineri, 7 octombrie

Poşta Ungară a decis închiderea a 35 de oficii poştale din Budapesta din cauza scăderii cifrei de afaceri. Poşta Ungară a subliniat că în loc de cele 66 de oficii poştale prevăzute de lege, vor rămâne la dispoziţia clienţilor 112 oficii poştale, chiar şi după închiderea celor 35 de oficii, scrie Nepszava, citată de Rador.

În actuala criză energetică generată de sancţiuni este important ca toată lumea – populaţia, instituţiile de stat şi cele private, precum şi la locul de muncă – să gândească şi să acţioneze mai conştient în direcţia economisirii energiei, se arată într-un comunicat dat publicităţii de Poşta Ungară.

Potrivit comunicatului, pentru Poşta Ungară accesul clienţilor la serviciile poştale va rămâne prioritar şi în continuare. Tocmai din acest considerent, în ultima perioadă au fost realizate mai multe investiţii datorită cărora serviciile poştale pot fi accesibile nu doar personal, dar şi pe cale digitală.

Pe lângă aceasta, serviciile poştale la oficiile aflate la dispoziţia clienţilor din Budapesta vor rămâne accesibile la un standard ridicat şi după această schimbare, se mai arată în comunicat, care nu menţionează care sunt exact acele unităţi poştale în cazul cărora va fi aplicată măsura amintită.

Sursa: Nepszava / Rador / Traducerea: Rozália Gănciulescu

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

1 comentariu

  1. Pentru două momente agariciul maghiar care călărea burlane la Bruxelles a avut fiori de gheață pe șira spinării citind știrea, dar la un moment dat și-a dat seama că nu poștele de tip ciugu-bigu se închid.