G4Media.ro

Pompierii, impresionați de un copil care și-a salvat ghiozdanul de școală din…

Pompierii, impresionați de un copil care și-a salvat ghiozdanul de școală din incendiul care i-a cuprins casa / Salvatorii au cumpărat electrocasnice, haine și alimente pentru o familie cu casa distrusă în incendiu

O bunică și nepotul ei au primit un ajutor nesperat de la pompierii care au intervenit pentru stingerea incendiului ce le-a cuprins casa în seara zilei de 9 decembrie.

Pompierii de la Detașamentele Moreni și Târgoviște (Dâmbovița) au cumpărat obiecte de uz casnic, un aragaz, o sobă, haine și alimente pentru ca cei trei membri ai familiei să treacă cu bine peste această perioadă dificilă, anunță ISU Dâmbovița.

Pompierii au fost emoționați de faptul că în timpul incendiului mezinul familiei a intrat în casă pentru a-și salva ghiozdanul de școală.

”După ce au fost avertizați de vecini că le arde casa, copilul a avut grijă să ia cu el ghiozdanul de școală. În casă se mai afla și străbunica copilului, care era nedeplasabilă și a fost scoasă de vecini până la sosirea pompierilor”, relatează ISU Dâmbovița.

Sursa foto: Facebook / ISU Dâmbovița

Ajutorul nu s-a oprit aici pentru această familie. Autoritățile locale au pus la dispoziția familiei un modul în care să locuiască, iar prin intermediul preotului din localitate se strâng sume de bani pentru ca împreună să construiască o casă.

”Acum, copilul, elev în clasa a 3-a, ne-a promis ca va merge la școală pentru a învăța să devină pompier. Până atunci, colegul nostru plutonier adjutant Ștefănescu Daniel, care stă la câteva case distanță, îl va îndruma”, a scris ISU Dâmbovița pe pagina de Facebook a instituției.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. “ne-a promis ca va merge la școală pentru a învăța să devină pompier” bravo mă ați mai distrus viitorul unui copil

    • In alte tari soferul de autobuz vorbeste foarte bine limba engleza. Ca sa faci treaba buna, indiferent de munca pe care o faci, trebuie sa gandesti. Altfel, traim dupa regula merge si asa.

    • Crezi ? Te-ai trezit la sfârșitul melodiei maestre, urmează disoluția

  2. Ce pompieri spurcați…emit avize/autorizații false ori acoperă ilegalitățile mafiei imobiliare precum in masacrul copiilor din Colectiv apoi ii mustra constiinta si fac cadouri…