G4Media.ro

Polonia a decis vaccinarea obligatorie a profesorilor, alături de angajații din alte…

Polonia a decis vaccinarea obligatorie a profesorilor, alături de angajații din alte sectoare-cheie

Polonia va introduce vaccinarea obligatorie pentru profesori, alături de alte categorii-cheie de angajați precum cei din sistemul de sănătate, poliția, pompierii, militarii și gărzile de securitate, potrivit Associated Press. Obligativitatea vaccinării pentru personalul din aceste sectoare va fi aplicată începând cu 1 martie.

Ministrul Sănătății, Adam Niedzielski, a declarat marți că, după data de 1 martie, va trebui să te accinezi pentru a-ți putea desfășura munca în domeniile respective. El a invocat exemplele Germaniei și Austriei, care au introdus obligații similare pentru aceste grupuri profesionale.

Citește articolul complet pe Edupedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. Cata ipocrizie la guvernul polonez, exemplul Germaniei e bun cand le convine, cand vine vorba despre independenta justitiei este rau !

  2. In toate statele europene au mai ramas nevaccinati doar cei care nu pricep oricat li s-ar explica. Asadar, singura solutie pt ei e doar obligativitatea. In Romania, procentul celor care nu pricep NU e de 15-20% ca in tarile dezvoltate, ci e de 60%, asadar nu indraneste nimeni sa piarda voturi obligandu-i.

  3. Didino,dar imunitatea naturala nu mai conteaza deloc? Ba,de doi ani nici n-am stranutat,altii au facut febra,80% sunt imuni la viroza asta. Cum era,sa intepam50%,doar asa ajungem la.imunitatea de turma,uite ca ari mintit si cu asta,vor intepati 100% si rapeluri pana crapa. Acum la subiect,de la 1 martie,mai e pana atunci,vine primara si si baga toti picioarele in el de zer experimental.

    • Imunitatea naturala, ca pe vremea lui Pazvante. Oare la noi s-a inventat medicina, sau tot ca in secolul 19 ne imunizam, pe principiul „scapa cine poate”?

    • Tiberius, daca esti castrat si tu vrei injectie pt o viroza, problema ta. Tu poate te crezi mare civilizat ca nu duci o viroza, dar mai curand inferior genetic. Sa ajunga specia noastra injectata in draci ca numai duce o viroza, apoi aia e. Mersi, eu aleg imunizare naturala cu guturaiul. Tu injecteaza-te.

  4. didina = made in china