G4Media.ro

Polițiștii italieni au prins un român condamnat pentru fraudă în Statele Unite…

Polițiștii italieni au prins un român condamnat pentru fraudă în Statele Unite / L-au verificat la secție din cauză că și-a completat greșit declarația de ieșire din locuință

Căutat în Statele Unite pentru că a fraudat Guvernul, un escroc român a fost prins sâmbătă în centrul vechi al Romei, în Via del Corso, din cauza unei greșeli la completarea formularului de ieșire din casă, scrie Roma Today, citată de Rador.

Agenții secției de poliție Trevi – Campo Marzio, în cadrul serviciului de control pentru respectarea reglementărilor privind COVID-19, au arestat un cetățean român în vârstă de 48 de ani cu antecedente penale, pe numele căruia exista un mandat de arestare provizorie emis de Autoritatea Judiciară din Statele Unite.

În special, anchetatorii au observat un bărbat care se plimba pe stradă și care, de îndată ce a văzut mașina poliției, a grăbit pasul, întorcându-se rapid spre strada Parlamentului.

Polițiștii l-au oprit apoi pentru un control și, suspicioși față de comportamentul ezitant și lipsit de cooperare, i-au cerut documente de identitate. În acest moment, bărbatul le-a arătat o copie a pașaportului românesc și o copie a unei declarații de ieșire din casă, ale căror date personale erau diferite între ele: în special, anul nașterii era diferit în cele două documente.

Bărbatul a fost, așadar, însoțit de secția de poliție pentru a fi identificat și investigatorii au reușit să afle că împotriva lui exista o notă de urmărire emisă de un tribunal din Statelor Unite – Districtul de Sud al Statului Illinois – pentru infracțiunea de fraudă împotriva Guvernului american, el urmând să execute o pedeapsă de trei ani de închisoare.

Bărbatul de 48 de ani a fost apoi condus la închisoarea Regina Coeli și se află la dispoziția președintelui Curții de Apel din Roma.

Sursa: Romatoday.it/ Rador/ Traducerea: Oana Avram

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. L-a mancat in coronavirus sa se plimbe ca regulile nu-s pentru el

  2. La puscarie acolo e locul hotilor