G4Media.ro

Polițiștii din Ialomița au folosit focuri de armă pentru a-l opri pe…

sursa foto: captura video

Polițiștii din Ialomița au folosit focuri de armă pentru a-l opri pe un șofer care avea permisul de conducere anulat și care a forțat trecerea prin Stația de taxare Giurgeni-Vadu Oii, distrugând o barieră

Două patrule din cadrul din cadrul IPJ Ialomița au urmărit un autoturism, al cărui conducător nu s-a conformat semnalului regulamentar de oprire, fiind executate 14 focuri în plan vertical și în direcția pneurilor vehiculului cu armamentul  din dotare, se precizează într-un comunicat al poliției.

„Conducătorul auto nu a oprit, continuându-și deplasarea pe autostrada A2, unde a forțat trecerea prin Stația de taxare Giurgeni-Vadu Oii, distrugând o barieră, după care a mai parcurs o distanță de aproximativ 3 km, ulterior fiind imobilizat de către polițiști. Cel în cauză figurează cu dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, anulat. În urma folosirii armamentului, nu au rezultat victime sau pagube materiale”, se precizează în comunicatul IPJ.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Aloo, ce treaba are Statia de taxare Giurgeni-Vadu Oii cu autostrada? Acolo e drum nationa/european. Pe A2 e la Fetesti statia de taxare.