G4Media.ro

Polițist din Tulcea, confirmat cu COVID-19. Conducerea IPJ a dispus dezinfectarea întregului…

Polițist din Tulcea, confirmat cu COVID-19. Conducerea IPJ a dispus dezinfectarea întregului sediu, în timp ce autoritățile desfășoară o anchetă epidemiologică

Un polițist din Tulcea a fost confirmat cu coronavirus, miercuri, transmite Inspectoratul de Poliție Județean. Conducerea instituției a dispus dezinfectarea întregului sediu de poliție, în timp ce o anchetă epidemiologică este în curs de desfășurare:

”In cursul zilei de 6 mai a.c., la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea un polițist a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.
Astfel, pe lângă măsurile luate zilnic pentru protecția personalului (modificarea programului de lucru, testarea temperaturii corporale, utilizarea materialelor de dezinfectare), comanda inspectoratului a dispus măsura dezinfectarii sediului IPJ”, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea.

În Tulcea au fost înregistrate până la 6 mai, ora 13:00, 62 de cazuri cu COVID-19 și un deces, conform informațiilor transmise de Grupul de Comunicare Strategică.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. E o știre!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.