G4Media.ro

Poliția italiană a interceptat un plic cu trei gloanțe, trimis pe adresa…

Poliția italiană a interceptat un plic cu trei gloanțe, trimis pe adresa Papei Francisc. Plicul cu amenințări provenea din Franța

Un plic trimis pe adresa Papei Francisc, care conținea trei gloanțe, a fost interceptat lângă Milano, potrivit presei italiene. Din informațiile publicate până acum, reiese că acest plic a fost expediat din Franța.

Plicul cu amenințarea la adresa Papei Francisc a fost interceptat duminică de autoritățile la Milano. Conform primelor informații, scrisoarea cu amenințări ar fi fost expediată din Franța.

Pe plic era trecută adresa Suveranului Pontif, „Vatican, Piazza S. Pietro din Roma”, relatează ziarul Affaritaliani din Milano.

Autoritățile au confiscat plicul de la un oficiu poștal din Peschiera Borromeo, situat la periferia orașului Milano, în urma sesizării managerului oficiului poștal. O anchetă se află în desfășurare.

Papa Francisc a ținut duminică rugăciunea în Piața Sfântului Pentru din Vatican, la mai mult de 800 de metri de locul unde a fost descoperit plicul.

Sursa foto: Vatican News

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Nu e Papa de vina ca 80% din populatia Globului e spalata pe creier de 250 000 de ani … Asta-i ‘mersul’.

    Religia actioneaza ca un drog. E fix opiumul popoarelor(afirmatie pe care de fapt n-a facut-o Marx prima data).

    Si problema cu opiumul, pe langa faptul ca-i foarte placut(vorbesc din studii…), e vorba ca fara el devine foarte neplacut …

    Perfect valabil si cu aceasta minciuna nenorocita si nenorocitoare numita ‘Religie.

  2. Asta e omul globalistilor. Nu are credinta deloc.

  3. Daca plicul a fost descoperit la Milano, la oficiul postal, cum puteti sa scrieti in paragraful urmator ca „Papa a tinut rugaciunea de duminica in piata Sf Petru din Vatican, la mai mult de 800 de metri de locul unde a fost descoperit plicul”? care e relevanta acestui paragraf? intre Milano si Roma sunt peste 500km, e logic ca sunt peste 800 m, dar de ce nu s-a scris ca la o distanta de peste 500km? doar asa ca sa faceti putin trafic de vizite si putina bascalie…. ala care a scris articolul asta poate fi trimis la can can, click si alte publicatii de genul asta, sau poate de acolo vine si asa e el obisnuit, vad ca nu se mai trece autorul articolului, se trece generic „Redactia” daca toata redactia e asa slaba, mai bine va lasati de meserie