G4Media.ro

Poliția București, după ce Andrew Tate s-a plâns pe Twitter din cauza…

sursa foto: Captură video

Poliția București, după ce Andrew Tate s-a plâns pe Twitter din cauza condițiilor din arestul preventiv și a ”gândacilor și păduchilor”: ”Nu există reclamații sau sesizări din partea persoanei. Nu au acces la telefonul mobil sau internet, sunt efectuate verificări”

Poliția București a transmis un punct de vedere după ce Andrew Tate s-a plâns pe Twitter din cauza condițiilor din arestul preventiv și a ”gândacilor și păduchilor” despre care a spus că ”sunt singurii prieteni pe timp de noapte”: ”Nu există reclamații sau sesizări din partea persoanei. Nu au acces la telefonul mobil sau internet, sunt efectuate verificări”, a transmis poliția.

  • ”Încearcă să mă doboare. Aruncat într-o celulă fără lumină. Gândacii, păduchii și gândacii de pat sunt singurii mei prieteni pe timp de noapte. Când gardienii mă aduc și mă aduc din sala de judecată, rămân absolut respectuos. Încearcă să-mi toarne ură în inimă”, a scris Andrew Tate într-o postare care s-a viralizat rapid:

 

  • ”Cu privire la informațiile apărute în spațiul public, prin care, de pe profilul de social media al unei persoane private de libertate, sunt reclamate condițiile de detenție, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele: Periodic, prin intermediul Serviciului de Logistică sunt contractate servicii de dezinsecție și dezinfecție, atât pentru zona de cazare, cât și pentru spațiile administrative. De asemenea, din partea persoanei nu au existat până la acest moment reclamații sau sesizări, scrise sau verbale, adresate administrației centrului cu privire la condițiile din arest. Totodată, persoanele aflate în centrele de reținere și arestare preventivă nu au acces la telefonul mobil sau alte mijloace cu acces la internet, fiind efectuate verificări specifice constante în vederea identificării bunurilor interzise la deținere, conform domeniului legal incident executional penal”, a transmis Poliția București.

Frații Tate au ajuns, miercuri dimineață, la sediul DIICOT. Cei doi britanici vor asista la percheziția informatică asupra dispozitivelor ridicate de procurori. Frații Tate sunt anchetați de procurori pentru constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol.

În același dosar au fost reținute și două românce, despre care se presupune că au lucrat cu cei doi. Ei au fost reținuți de DIICOT în 29 decembrie 2022, iar apoi instanța a admis cererea procurorilor de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

4 comentarii

  1. Altminteri, RO prezintă mari avantaje, nu e așa?

  2. Pai ce treaba are cu paduchii ca e chel :))

  3. Pai de ce ti-ai deschis afacere cu trafic de persoane in Romania daca sunt nasoale conditiile din arest? Trebuia sa ramai in UK. Avem si noi destui infractori, nu avem nevoie si de-ai vostri.