G4Media.ro

Platforma Produs de Cluj și-a dublat numărul de furnizori, oferind peste 500…

Platforma Produs de Cluj și-a dublat numărul de furnizori, oferind peste 500 de preparate alimentare, cosmetice, obiecte meștugărești și de artizanat

Au trecut mai puțin de două luni de lansare, iar reprezentanții Asociației Produs de Cluj anunță că platforma online magazinprodusdecluj.ro, lansată în sprijinul producătorilor locali și promovării consumlui de produse românești, și-a dublat numărul de furnizori.

În prezent, magazinprodusdecluj.ro oferă clienților peste 500 de preparate alimentare, cosmetice și de îngrijire personală, precum și obiecte meșteșugărești și de artizanat.

Proiectul platfformei și-a făcut debutul la începutul pandemiei de Coronavirus, având ca parteneri 16 producători clujeni. Inițial, livrările s-au efectuat în municipiul Cluj Napoca și în zona metropolitană Cluj.

Astăzi, livrarea se realizează la nivel național, iar numărul furnizorilor de produse a ajuns la 30, fiind acceptați și întreprinzători din alte județe care propun o ofertă diferită de produse, față de ceea ce există în Cluj. Pe platforma magazinprodusdecluj.ro, se regăsesc, astfel, produsele din trufe, țuica de Zalău și ceaiurile bio, delicatese care aduc un plus magazinului online.

„Îmbucurător este și faptul că acestei inițiative i s-au alăturat numeroși tineri clujeni, care s-au lansat recent în afaceri și care au adus specialități premium, cum ar fi pâine și brânză artizanală, cidru sau podoabe realizate de mână”, transmit reprezentanții Asociației Produs de Cluj.

Până în prezent, magazinprodusdecluj.ro a primit și a onorat comenzi din/ în Cluj, București, Timișoara, Constanța, Giurgiu, Brașov, Craiova, Sibiu, Bistriț-Năsăud și Dolj.

Potrivit datelor de pe platformă, comenzile sunt livrate după cum urmează:

*în fiecare zi de marți se primesc comenzile plasate joi, vineri, sâmbătă,duminică – pentru livrările din Cluj Napoca și zona metropolitană

*în fiecare zi de vineri sunt livrate comenzile plasate luni, marți și miercuri, pentru livrările din Cluj Napoca și zona metropolitană

* pentru celalalte localități din România, comenzile primite de luni până duminică la ora 23:59 sunt livrate prin serviciul de curierat Sameday, săptămâna următoare, miercuri și joi.

Asociația Produs de Cluj a fost înființată la sfârșitul anului 2010, de Consiliul Județean Cluj, în colaborare cu entitățile subordonate: Şcoala Populară de Artă „Tudor Jarda” și Centrul Agro Transilvania, în scopul promovării tradițiilor clujene precum și a producătorilor locali, prin intermediul unor târguri dedicate, organizate nu doar în țară, ci și peste hotare.

Platforma magazinprodusdecluj.ro s-a născut ca urmare a crizei provocate de epidemia de Coronavirus, care i-a împiedicat pe reprezentanții Asociației să mai organizeze aceste târguri.

„Pentru că acum vremurile nu sunt prea bune și nu vă putem invita la noi în târg. Ne-am adaptat noilor reguli și am decis să venim noi la dumneavoastră pentru a nu vă lipsi de produsele alimentare tradiționale preferate. Facem asta având grijă de dumneavoastră dar și de noi, respectând toate măsurile de protecție care se impun în condițiile actuale. Așadar, livrăm la ușa dumneavoastră produsele partenerilor noștri din Asociația Produs de Cluj. Respectiv brânzeturi și produse din carne, uleiuri presate la rece, zacuscă, dulcețuri, siropuri și sucuri naturale, fructe și legume, miere de albine, prăjituri de casă, produse cosmetice și de igienă personală, ba chiar și vinuri”, se preciezează pe platforma Asociației.

Sursa Foto: Consiliul Judetean Cluj/Asociatia Produs de Cluj

NOTĂ: Articol publicat în cadrul proiectului ”România ajută!”, realizat de G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.