G4Media.ro

Piața Sfatului din Brașov va avea bănci de piatră, castani, arțari și…

Sursa foto: Monitorul Expres

Piața Sfatului din Brașov va avea bănci de piatră, castani, arțari și arcade. A fost desemnat câștigătorul concursului de proiecte

Primăria Brașov a desemnat câștigătorul concursului de proiecte care arată cum va arăta Piața Sfatului, punctul central al orașului, anunță Monitorul Expres.

“Propunerea reflectă potențiala deschidere ulterioară a fațadelor Casei Consiliului și invită casa să participe la viața pieței și să își ocupe locul care i se cuvine. Ca atare, proiectul reafirmă poziția centrală a Casei Sfatului ca centru de greutate al pieței”, este aprecierea juriului.

Câștigătorul, proiectul realizat de Starh – Arhitectura, Construcții, Design SRL, a obținut 1,48 milioane de lei fără TVA.

În perioada 08 – 10 aprilie 2022 a avut loc jurizarea proiectelor înscrise la Concursul Internațional de Soluții „Piața Sfatului Brașov Central Square”, competiție lansată oficial pe data de 04 februarie 2022.

Obiectivul principal al concursului a fost contractarea de către Primăria Municipiului Brașov a serviciilor de proiectare necesare unei amenajări de bună calitate a spațiului public al Pieței Sfatului, în acord cu valorile sedimentate aici într-o lungă perioadă de timp.

Sursa foto: Monitorul Expres

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. BV, un oras de kk0 cu locuitori de k@k@7

    • Locuitorii din Brașov au votat pentru înlocuirea unui primar acuzat de luare de mită. Faptul că actualul vrea să plătească din bani publici avocat care să-l apere pe el nu este acceptat de locuitorii orașului.

    • @MM decizia privind parcările a luat-o pe persoana fizica? Sau cum?

  2. Ne descurcam si noi cum putem. De oriunde ai fi, uita-te in jurul tau…

  3. Nu s-a menționat ca banii sunt din fonduri europene.