G4Media.ro

Petrescu (HORA): Am cerut ca restaurantele să funcționeze ca școlile, în etape/…

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

5 comentarii

  1. preşedintele Hora s-a trezit ca are angajatii cu contract de munca, pana sa fie pandemie erau bine-mersi si fara.
    e nevoie de personal si pe santiere, mai lasati farfuriile si paharele

  2. Hai ca ne-am dat dreaq. Compară carciumile cu școlile. Bă nehalitilor,carciumile și pacanelele fac parte din zona de distrugere a unei societăți. Mai ușor cu pianul și caută și tu un serviciu de om cinstit că nu mai avem loc de șefi de sindicate, formatori de opinie și ong-iști care vor bani fără muncă. Exact ca în parlament.

    • Samire, carciumi se numesc la tine in fundul civilizatie, unde locuiesti si acolo se serveste doar bere la pet. La noi in Bucuresti, sau mai bine zis in zonele civilizate, nu avem carciumi, avem restaurante unde poti inclusiv sa mananci bai baiatule, nu doar sa bei pana vine aia batrana sa te tarasca in casa, mort de beat.

  3. Eu cred sincer ca unii dintre cei care comenteaza pe aici au o forma de retard. Sau sunt doar jigodii.. Sau amandoua.
    Mai oamenilor, „carciumile” alea despre care vorbiti cu scarba nu sunt bodegile din sat in care beti voi alocatia copilului. Sunt restaurante si fast-food-uri care, pe langa angajati, au proprietari care au girat cu casele lor credite ca sa le deschida, care au semnat contracte cu clauze de fideiusiune (adica au garantat cu averea si veniturile personale) datoriile firmei. Si care, in 99% din cazuri, nu erau Dragos Petrescu sau proprietari de Kfc, de Nuba sau Dristor kebap. Adica nu aveau nici Bentley, nici casa cu piscina. Aveau un restaurant sau un fast-food si casa pusa gaj.
    Si a venit pandemia si, de opt luni de zile, cifra de afaceri e cam minus 80%.
    Adica totata afacerea e cam pa si datoriile la chirie doar sunt mai mari decat profitul pe ultimii trei-cinci ani. Si casa aia pusa gaj e pe duca.
    Si nu au facut nimic sa merite asta, decat daca voi considerati sa orice antreprenor merita falimentul asa, de principiu, ca nu e a angajat. Traiasca lupta de clasa!
    Si statul vorbeste doar despre cum acopera somajul tehnic al angajatilor. Ca sa aiba oamenii bani de chirie si mancare lunile astea. De parca fraierii aia care au restaurantele nu sunt oameni. Cand intra firma in faliment si tu ai garantat cu casa, nu mai ai casa sau bani de chirie si mancare pentru urmatorii 20 de ani, ca proprietar al acelei firme.

    Apoi, proprietarii de „carciumi” vor „banu’ fara munca”? Cei mai multi proprietari de restaurante muncesc mai mult decat angajatii lor, 7 zile din 7, si banii cu care au deschis restaurantele tot din munca lor anterioara au fost facuti. Dar nu ai cum sa intelegi asta pana nu experimentezi pe pielea ta.

  4. Pai cei ce comentează pe site-ul asta nu cred ca sunt cu ceva forma de handicap ,chiar nu,ei sunt doar socialiști-comuniști și culmea dacă sunt pro usr și anti PSD ..se cred ca fiind și de dreapta deși PSD/PNL sunt doar hoți ..fără o ideologie ..și usr și fanii doar socialiști ..