G4Media.ro

Petre Daea a vizitat sistemele de irigaţii de pe malul Prutului /…

Sursa foto: Monitorul de Botoșani

Petre Daea a vizitat sistemele de irigaţii de pe malul Prutului / Patru noi puncte de lansare a rachetelor antigrindină

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a vizitat, duminică, staţia de pompare a apei din localitatea Stânca, dar şi sistemele de irigaţii din localităţile de pe malul Prutului din judeţul Botoşani, a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean, Doina Federovici, anunță Agerpres.

Daea, care a fost însoţit de directorul general al Agenţiei Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare, Cornel Popa, s-a întâlnit cu fermierii din zonă, cu care a discutat despre necesitatea dezvoltării investiţiilor în irigaţii.

„Discuţiile în teren au vizat continuarea investiţiilor pe partea de irigaţii şi pierderile provocate de seceta severă”, a afirmat Federovici.

De asemenea, ministrul Agriculturii a dat asigurări că va susţine extinderea Sistemului Antigrindină din judeţ cu încă patru puncte de lansare, care să acopere cea mai importantă zonă de cultură a porumbului din Botoşani, Lunca Prutului, notează Monitorul de Botoșani. Astfel, judeţul Botoşani va beneficia de 14 puncte de lansare a rachetelor antigrindină, care vor acoperi întreaga zonă de cultură.

În acest context, ministrul Daea a anunțat că va susține extinderea Sistemului Antigrindină din județ cu încă patru puncte de lansare, care să acopere și Lunca Prutului. Dacă ideea se va materializa, județul Botoșani ar urma să beneficieze de 14 puncte de lansare a rachetelor antigrindină, care vor acoperi întreaga zonă de cultură.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

15 comentarii

 1. oblomovism dominical : cine-l caută pe Daea la slujbă, la câmpie-l găseşte alergând grindina sau cormoranii. dupa caz.
  bravo tov Ciolacu si partidului pentru alegerea neinspirată.

  • La oi pui cioban, la biblioteca pui bibliotecar, la puscarie, gardian. La alegere, dupa cum se simte fiecare.

 2. Anacronic desincronizat cu vremurile actuale este acest personaj, asemenea unui manelist pe scena unui mare festival rock. Daca ar fi dovedit ca poate misca ceva in palida prestație din mandatul trecut, poate ar fi meritat inca o sansa, dar promovat doar pentru calitatea de slugoi obedient e clar ca ii va lipsi performanta.

 3. Moș Tăgârță în acțiune! PSD,bravo ești valoare.

 4. Un escroc cu față de om muncitor și preocupat. Pe ideea “ nu le are cu vorbele ca le are cu munca”. In fond, este un ciumat roșu, cu un vocabular redus si plătit pentru aparența de țăran spontan, hâtru si transpirat de muncă.

  • de aceea votam PSD!

 5. În afara de PR, la ce ajută cheltuiala cu aceste vizite-de-lucru?
  Ale lui Deea, ale lui Grindeanu șamd…

 6. Wai cumetre da chiar nu găsea PSD-ul un om tânăr specialist în domeniul agricol,bine pregătit ?!? Fenomenal cum își bate joc acest partid de absolut orice.

 7. A PRIMIT ORDIN DE LA PARTID S-O TINA LANGA CU IRIGATIILE.
  UNUL DIN SUBIECTELE DE „RENEGOCIERE” A PNRR.
  DUPA 30 DE ANI LI S-AU ARATAT IRIGATIILE IN VIS.

 8. CHESTIA ASTA E ASA DE FUM, DIVERSIUNE.
  PREOCUPARILE LUI ADEVARATE SUNT AFACERILE TOVARASILOR DIN PARTID SI ALE FAMILIEI SALE.

 9. …..încă patru puncte de lansare a rachetelor antigrindină ! Sistemul antigrindină (radarele) au fost aduse la noi (de ruși) prin anii ’75 , dar fără rachete , deoarece ANM-ul de atunci se temea că va plăti pagubele în cazul că totuși va cădea grindină. Zeci de ani s-au dat avertizări ornamentale, verbale, că să ne aflăm în treabă.
  La ruși toate CAP-urile lor aveau puncte de lansare antigrindină .
  Acum rachetele aparțin de armată, dar totul e tot de ornament pentru că noile radare (americane) ale ANM-ului sunt pentru tornade, nu pentru grindină (grindina se „presupune” că e prezenta prin deducție, nu prin detectare directă așa cum era la radarele rusești . Se aruncă rachete în prostie, nimeni nu poate verifica dacă era sau nu nevoie de lansarea lor; totul e pentru imaginea armatei noastre de papagali !

  • CE raza au :)) ? sa nu scape astia vreo racheta in spatiul beligerant ca nu stim ce se intoarce peste noi. Cum ar fi, sa declanseze…. razboiul nato-rusia…:))))))))))))

 10. Tot refac irigatiile de 20 de ani, de când le-au furat după căderea regimului totalitar. Mai bine ii dati un furtun lui tataie asta sa treacă la udat.

 11. Vedeti sa nu va acuze Ruaia ca pe rachetele antigrindina se pot monta focoase bucleare 🙂

 12. Ce frumos viseaza micul bolsevic. Unde sa faci tu irigatii daca baronii PSD intabuleaza tot pe neamuri si cer taxa daca teava trece pe tarlaua lor?