G4Media.ro

Peste 36 de tone de gunoaie au fost oprite la graniţa cu…

sursa foto: Poliția de Frontieră

Peste 36 de tone de gunoaie au fost oprite la graniţa cu Ungaria/ Șoferii nu aveau documente pentru a introduce deșeurile în țară

Autorităţile române au oprit trei transporturi de deşeuri care urmau să intre în ţară prin punctele de frontieră Nădlac II şi Borş II, constatându-se că şoferii nu aveau documente legale pentru a introduce deşeurile în ţară.

Cele trei camioane erau conduse de cetăţeni români, verificaţi de poliţiştii de frontieră, care au cerut sprijin de la comisarii Gărzii de Mediu din judeţele Arad şi Bihor.

„Aceştia transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, deşeuri electrocasnice, cauciucuri uzate, textile de la diferite societăţi comerciale din Olanda, Franţa şi Germania, pentru firme din România. Existând suspiciuni cu privire la legalitatea transportului în cauză, poliţiştii de frontieră au solicitat sprijin autorizat reprezentanţilor Comisariatelor Judeţene Bihor şi Arad din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că cele trei automarfare erau încărcate cu 36.500 kilograme de deşeuri electrocasnice, anvelope uzate, îmbrăcăminte second-hand, pentru care cei trei şoferi nu au prezentat documentaţia necesară prevăzută de lege pentru importul acestor produse”, a informat, vineri, Poliţia de Frontieră Arad.

Autorităţile au anunţat că au oprit accesul acestor vehicule pe teritoriul României.

sursa: Agerpres.ro

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Lasa ca intram in șfenghen si se rezolva. Vor aduce in Romania ce gunoaie vor. Ioh4nis si ma-ciuka sunt deja pregatiti pentru asta. Cred ca contractele sunt deja semnate.

  2. Groapa de gunoi a Europei din ce se pare.
    Ce sanctiuni/amenzi risca acei soferi ?
    Presupun ca nu e caz unic…

  3. Sunt ajutoare pentru udmr.
    PS. Ce ba fraierilor, ați banat pe toți care postau? Ați rămas doar cu putin vaccinat cu pfizer… Ce publicație de 2 bani!!!