G4Media.ro

Peste 33 de tone de deșeuri din Grecia, oprite la trecerea frontierei…

Peste 33 de tone de deșeuri din Grecia, oprite la trecerea frontierei Giurgiu. Marfa a fost returnată societăților expeditoare

Peste 33 de tone de deșeuri venite din Grecia au fost oprite la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu și retrimise înapoi societăților expeditoare.

„În ziua de 13.11.2021, la diferite intervale de timp, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controale specifice asupra a două ansambluri rutiere, conduse de către doi cetățeni români, în vârstă de 29, respectiv 46 de ani. Primul șofer transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, cantitatea de 10.731 de kilograme deşeuri din coajă de orez, iar cel de-al doilea transporta 22.960 de kilograme deșeuri din aluminiu”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră, transmis luni.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul mai multe rubrici din anexele documentelor prezentate pentru control nu era completate. La cercetări s-a mai stabilit faptul că deșeurile sus-menționate erau încărcate din Grecia și aveau ca destinație două societăți comerciale din țara noastră, a mai transmis sursa citată.

„În acest context, nu s-a permis accesul pe teritoriul României celor două mijloace de transport, deșeurile fiind returnate societăților expeditoare”, conform reprezentanților Poliției de Frontieră.

sursa foto: Poliția de Frontieră

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter