G4Media.ro

Peste 3.300 de bucureșteni s-au vaccinat anti-COVID în primele două ore de…

Peste 3.300 de bucureșteni s-au vaccinat anti-COVID în primele două ore de la deschiderea centrelor, dintre care peste 1.000 la „Maratonul pentru viață”

Peste 3.300 de bucureșteni s-au vaccinat anti-COVID vineri, în primele două ore de la deschiderea centrelor, dintre care peste 1.000 la „Maratonul pentru viață”.

„Bucureștenii se vaccinează: 3.362 de persoane vaccinate în primele 2 ore, din care 1.084 în cadrul Maratonului pentru viață!”, a anunțat CNCAV.

„Maratonul vaccinării pentru viață” este organizat în toate sectoarele Capitalei, în acest weekend, începând de vineri dimineață. Centrele de la Romexpo, Circul Metropolitan, Biblioteca Națională, Palatul Copiilor, Liberty Mall și Centrul Seniorilor vor funcționa non-stop.

Citește integral

„Maratonul vaccinării pentru viață” în toate sectoarele Capitalei, în acest weekend. Centrele de la Romexpo, Circul Metropolitan, Biblioteca Națională, Palatul Copiilor, Liberty Mall și Centrul Seniorilor vor funcționa non-stop

Sursa foto: Facebook RO Vaccinare

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Unii sunt speriati de ce se intampla in spitale, unii ca nu mai pot umbla creanga prin oras, doar putini ca sunt constienti de binefacerile vaccinului. Aici am ajuns dupa 80 de ani de somn usor (Sarmalele reci)

  2. A intrat frica-n proşti?
    Mai bine nu s-ar vaccina, poate inteligenta medie la români va creste până la primăvarã