G4Media.ro

Peste 1700 de familii din patru localităţi din județul Dâmbovița au rămas…

Sursa foto: Pixabay

Peste 1700 de familii din patru localităţi din județul Dâmbovița au rămas fără curent / Ninsoarea a produs avarii la 33 puncte de transformare şi 4 linii de medie tensiune

Mai multe avarii s-au produs pe reţeaua de alimentare cu energie electrică, în judeţul Dâmboviţa, în urma precipitaţiilor din ultimele ore. În patru comune ale judeţului, peste 1700 de consumatori nu au curent electric, vineri dimineaţă, din cauza defecţiunilor de pe reţea, anunță News.ro.

Potrivit autorităţilor din acest judeţ, vineri dimineaţă erau semnalate avarii care afectau 33 puncte de transformare şi 4 linii de medie tensiune. Din cauza acestor avarii, 1737 consumatori din comunele Poiana, Iedera, Valea Mare şi Crevedia au rămas fără curent electric.

Operatorul de energie electrică acţionează cu echipaje în teren pentru remedierea defecţiunilor cauzate de fenomenele meteorologice.

Tot vineri dimineaţă, echipajele de pompieri din Dâmboviţa au intervenit pentru îndepărtarea unui stâlp care bloca o bandă de circulaţie în comuna Slobozia Moară şi pentru îndepărtarea unui copac căzut pe cabluri electrice în comuna Picior de Munte.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Un pic de ninsoare si deja s-au produs avarii la sistemul energetic la care s-a neglijat ani de zile intretinerea.

  2. Nici în Dâmbovița, comuna Persinari nu este curent de la ora 2 !