G4Media.ro

Peste 100 de persoane salvate de pe munte în ultimele 24 de…

sursa foto: Salvamont Romania

Peste 100 de persoane salvate de pe munte în ultimele 24 de ore de salvamontiști / O persoană a decedat / Aproape jumătate din cei salvați au ajuns la spital

Dispeceratul Naţional Salvamont anunţă duminică dimineaţă că în ultimele 24 de ore au fost primite 111 apeluri prin care era solicitată intervenţia de urgenţă, 108 persoane fiind coborâte de pe munte. Dintre acestea, 109 au necesitat transport la spital. O persoană a decedat, transmite News.ro.

”În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 111 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor”, transmite dispeceratul.

Cele mai multe apeluri, 14, au fost pentru Salvamont Voineasa, câte 12 pentruSalvamont Municipiul Braşov, pentru Salvamont Maramureş şi pentruSalvamont Lupeni, 9 pentru Salvamont Sinaia şi 6 pentru Salvamont Sibiu. Câte 5 apeluri au fost adresateSalvamont Borşa şiSalvamont Caraş Severin-Muntele Mic, câte 4Salvamont Bihor,Salvamont Neamţ,Salvamont Predeal,Salvamont Prahova, câte 3 apeluri au fost pentru Salvamont Alba, Salvamont Cluj, Salvamont Gorj, Salvamont Harghita, câte 2 au fost pentru Salvamont Mureş şi Salavamont Cluj, iar câte un apel a fost adresa Salvamont Săcele, Salvamont Zărneşti, Judeţul Suceava şi Municipiul Braşov.

În cazul acestor intervenţii au fost salvate 108 persoane.

”Dintre acestea, 46 au fost predate Serviciului de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital, una a fost predată elicopterului SMURD pentru transport la spital şi una a fost predată serviciului IML”, precizează salvamontiştii.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...