G4Media.ro

Permis de conducere fals descoperit asupra unui tânăr cu dublă cetăţenie, bulgară…

Sursa foto: site DRPCIV

Permis de conducere fals descoperit asupra unui tânăr cu dublă cetăţenie, bulgară şi moldovenească

Un tânăr de 29 de ani cu dublă cetăţenie, bulgară şi moldovenească, este cercetat penal de poliţiştii de frontieră din Botoşani, după ce asupra sa a fost descoperit un permis de conducere fals, a anunţat, duminică, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi, Minodora Răcnea, citată de Agerpres.

Potrivit sursei citate, bărbatul s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca din judeţul Botoşani, cu intenţia de a intra în România ca pasager într-un microbuz ce se deplasa către Germania. La controlul autorităţilor române, în borseta acestuia a fost descoperit permisul de conducere fals.

„În baza analizei de risc pe linia documentelor de călătorie false sau falsificate, s-a efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport şi asupra persoanelor, colegii noştri descoperind asupra bărbatului, într-o borsetă, un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Republica Moldova, care avea imprimată fotografia acestuia. Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului descoperit, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare şi au constatat că acesta nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unor documente autentice, fiind fals”, a afirmat Răcnea.

Bărbatul a declarat poliţiştilor de frontieră că nu avea cunoştinţă că permisul este fals, fiind convins că documentul este unul autentic. El este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Cel care i l-a vandut s-a jurat sa-i saie ochii ca daca nu-i bun. El nu are nicio vina.
    Poate ca i-l inlocuieste in termen de garantie.