G4Media.ro

Percheziții la o piață de flori din Sectorul 5/ Procurorii investighează modul…

sursa foto: Pexels

Percheziții la o piață de flori din Sectorul 5/ Procurorii investighează modul în care au fost atribuite spatiile de comercializare de către administrația pietelor (surse)

Polițiștii au efectuat, marți, percheziții la o piață de flori din Sectorul 5. Speța vizează modul în care au fost atribuite spatiile de comercializare de către administrația pietelor, conform surselor G4Media.

Polițiștii împreună cu reprezentanți ai Direcției Generale Antifraudă Fiscală, Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Gărzii de Mediu, Direcției de Sănătate Publică și reprezentanți ai unei societăți de furnizare a energiei electrice au verificat aproximativ 35 de agenți economici, privind modul de autorizare și funcționare, acțiunea având drept scop probarea întregii activități infracționale.

Dosarul penal a fost deschis pentru abuz în serviciu. Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz în serviciu.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...