G4Media.ro

Percheziții la 15 persoane bănuite de trafic de heroină în București. E…

Sursa Foto: Pexels

Percheziții la 15 persoane bănuite de trafic de heroină în București. E vizat clanul Zoicărenilor

Update 9.10: Sunt vizați membrii clanului Zoicărenilor in sectorul 2 al Capitalei

Articol inițial: Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, fac miercuri 11 percheziții în București și Ilfov, fiind vizat un grup infracțional organizat, format din 15 persoane, care s-ar fi ocupat cu distribuția de heroină în Capitală, potrivit unui comunicat al poliției.

Perchezițiile au loc după festivalul de muzică Saga, unde un tânăr a murit din cauza consumului de droguri și alte zeci au fost duse la spital.

Jandarmeria Română anunță că, în perioada celor trei zile de SAGA festival, au fost constatate 129 de infracțiuni, dintre care 119 legate de consumul și traficul de droguri. (Sursa Foto: Pexels.com)

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Clanul zoicarenilor, kryptonienilor, ziltoidienilor…mai sunt multe specii de extraterestrii traficanti? Imi place ca se pare ca politia ii cam stie pe astia dar se ia de ei doar dupa ce fac cate o boacana mai mare, ca asta cu Saga. In rest, ce naiba le fac, doar ii supravegheaza dragastos?

  2. Românistan = un stat mafiot🤮