G4Media.ro

Percheziții în Cluj: Mai multe persoane sunt bănuite că au accesat o…

Percheziții în Cluj: Mai multe persoane sunt bănuite că au accesat o platformă de evidență a vaccinărilor și au eliberat adeverințe false de vaccinare COVID-19

Polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din Alba fac, joi, două percheziții domiciliare în Cluj, în casele unor persoane bănuite de fals informatic, transmite actualdecluj.ro.

Surse consultate de G4Media susțin că o persoană s-ar fi logat pe platforma electronica de evidență a vaccinărilor al unui centru din județul Alba și ar fi eliberat, mai multe adeverințe, care atestau, în fals, vaccinarea efectivă la acel centru de vaccinare, a mai multor persoane, care nu au fost vaccinate în locația respectivă.

 • ”Din cercetări a rezultat că, la data de 28 iunie, o persoană ar fi accesat registrul electronic de evidenţă a vaccinărilor al unui centru din judeţul Alba şi ar fi eliberat mai multe adeverinţe, care atestau, în fals, vaccinarea efectivă la acel centru de vaccinare, a mai multor persoane, care nu au fost vaccinate în locaţia respectivă”, arată anchetatorii.

O persoană urmează a fi condusă la sediul poliției, iar alte 10 persoane vor fi citate, pentru audieri, transmite IGPR.

Comunicatul integral al IGPR

În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, efectuează două percheziții domiciliare, în județul Cluj, la persoane bănuite de fals informatic. Acestea ar fi accesat o platformă de evidență a vaccinărilor și ar fi eliberat adeverințe care atestau, în fals, vaccinarea anti Covid – 19.

Din cercetări a rezultat că, la data de 28 iunie a.c., o persoană ar fi accesat registrul electronic de evidență a vaccinărilor al unui centru din județul Alba și ar fi eliberat, mai multe adeverințe, care atestau, în fals, vaccinarea efectivă la acel centru de vaccinare, a mai multor persoane, care nu au fost vaccinate în locația respectivă.

O persoană urmează a fi condusă la sediul poliției, iar alte 10 persoane vor fi citate, pentru audieri.

știre în curs de actualizare

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. Pe voi va mintiti, nu pe altii, voi cei cu adeverinte false.

 2. Noaptea mintilor mioritice: ziua si stirile care-ti ridica parul maciuca-n cap.
  Nici nu mai ai nevoie de gel sau fixativ.

 3. Zoom pe poză să vedeți cum se contorsionează jurnaliștii de bucurie că au fost prinși marii infractori.

 4. IT-istii si descentralizarea!
  „platforma electronica de evidență a vaccinărilor al unui centru din județul Alba”… e in Alba, inrr-un colt pe un birou, in Excel.
  Băi frate… vaccinarea e centralizata din punct de vedere a bazei de date, sper.

  Poate o fi vorba de adeverinte de teste pcr, totusi.

  Apropo Politia mai colaboreaza cu ORDA?

 5. Cum se face ca avea echipament cu gluga pe caldurile astea ?