G4Media.ro

Pauza de râs. Cum încercau doi deținuți să facă rachiu în toaleta…

Pauza de râs. Cum încercau doi deținuți să facă rachiu în toaleta celulei

Doi deținuți care își executau pedepsele în Penitenciarul Botoșani au fost prinși cu o „instalație” artizanală prin care încercau să obțină rachiu chiar în toaleta celulei, transmite monitorulbt.ro.

Potrivit regulamentelor interne, în unitățile de detenție este interzis consumul de băuturi alcoolice și de droguri, însă cei doi deținuți au recurs la o metodă inedită – au cumpărat de la magazinul din incinta penitenciarului mai multe produse alimentare cu zahăr și pe bază de fructe, după care le-au pus la fermentat într-o găleată de 10 litri de la var lavabil, iar după câteva zile au acoperit recipientul cu o folie de plastic și au pus un fierbător electric, aducând produsul rezultat la temperatura de fierbere, vaporii adunați pe folie fiind colectați.

Citește articolul integral pe monitorulbt.ro

 

sursa foto: Inquam Photos/ Cornel Putan

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. La pușcărie!

  2. Barbat de 35 de ani serios, fac sport zilnic, ma culc la 21.30 si ma scol la 5.30, nu umblu la femei, nu beau …. da’ si cand oi iesi de-aicea !….

  3. Sigur nu era Chardonnay?

  4. Am crezut că experimentează distilarea sortimentului atât de indrăgit de consumatorul de la Răsărit, binecunoscuta: „Pufoaikă”…