G4Media.ro

Paul Stănescu, mesaj pentru taberele din PSD: Nimeni nu e bătut în…

Paul Stănescu, mesaj pentru taberele din PSD: Nimeni nu e bătut în cuie într-o anumită funcție. Nu voi candida la nimic

Vicepremierul Paul Stănescu, preşedinte al PSD Olt, a declarat vineri, la Slatina, că ”persoanele sunt efemere” și că ”nimeni nu e bătut în cuie într-o anumită funcţie”, precizând totodată că el nu va candida la nicio funcție în partid. Stănescu a mai spus că nu a discutat cu alţi colegi de partid despre organizarea unui Comitet Executiv al PSD și că nu știe nimic despre o eventuală ”scrisoare” anti-Dragnea, subiect despre care susține că a aflat din presă. Potrivit Agerpres, Paul Stănescu a participat vineri, la Slatina, la Festivalul Naţional de Umor „Oltenii si Restu’ Lumii”.

”Eu am spus de partid, persoanele sunt efemere, toţi suntem efemeri şi, mai ales în anumite funcţii, nimeni nu e bătut în cuie într-o anumită funcţie. Eu am spus ce-mi doresc să facă PSD (…) Nu voi candida la nimic. Nu există nicio scrisoare şi nu voi candida la nimic. Ce v-am promis aia fac. Şi după referendum, să dea Dumenzeu să iasă bine, o să vedeţi că la Olt se întâmplă ce v-am spus”, a declarat Paul Stănescu.

„Da, pentru că toţi colegii mei, despre care se vehiculau tot felul de lucruri, că a ieşit o scrisoare public, lucruri de care nici eu nu ştiu, am auzit doar din presă, tot mesajul colegilor mei, cel puţin la conferinţa de la Giurgiu, a fost un mesaj de unitate pentru toţi colegii noştri, pentru toţi românii până la urmă. Pentru că de An Centenar cred că trebuie să ne dea Dumnezeu gândurile bune să fim uniţi, să apărăm interesele ţării noastre. N-am discutat acest lucru (organizarea unui Comitet Executiv – n.r.), vă rog să mă credeţi că ştiu ce vorbesc”, a mai spus Stănescu, întrebat dacă ultimele discuţii din partid au avut rolul de a detensiona situaţia.

Liderul PSD Olt a mai spus că partidul trebuie să ducă mai departe proiectele demarate de când se află la guvernare: legile justiţiei, codul penal şi codul de procedură penală, codul administrativ, legea finanţelor publice locale, legea finanţelor publice locale, legea pensiilor.

(Foto: Inquam Photos / Octav Ganea)

Doneaza prin PayPal paypal icon
Donatie recurenta

Doneaza lunar pentru sustinerea proiectului G4Media

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Doneaza prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

 1. Tractoristul ar face bine sa faca ciocul mic datorita” calitatilor ” pe care le are colitia din care face parte cand au reusit sa ne aduca in topul cel mai de jos cu putinta din Uniunea Europeana .Este greu sa pricepi niste fineturi cand tu nu ai capacitate sa o faci .

 2. Dar asta nu inseamna ca nu sunt destui batuti in cap.

 3. ”nimeni nu e bătut în cuie într-o anumită funcţie”

  Asa ca atata timp cit stati in functie furati masiv , suntem intelegatori cu voi doar ne curg balele si noua , pulimii.

 4. Nici nu trebuie, pentru ca nu meriti. Esti prost de bubui!

 5. De fapt declaratia lui Stanescu se refera la momentul prezent !

  PS. Ea trebuiecitita si inteleasa in cheia „Nu voi candida la nimic (acum … maine, mai vedem !)” 😉

 6. „Liderul PSD Olt a mai spus că partidul trebuie să ducă mai departe proiectele demarate de când se află la guvernare: legile justiţiei, codul penal şi codul de procedură penală, codul administrativ, legea finanţelor publice locale, legea finanţelor publice locale, legea pensiilor.”

  Pentru cei care si-ar putea pune cea mai mica speranta de mai bine de la „revolutionarii” din PSD.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.