G4Media.ro

Patru persoane transportate la spital şi 25 evacuate după un incendiu într-un…

Patru persoane transportate la spital şi 25 evacuate după un incendiu într-un bloc din Balş

Un incendiu cu degajări mari de fum s-a produs, joi, la o garsonieră dintr-un bloc de locuinţe din oraşul Balş, patru persoane fiind transportate la spital cu intoxicaţie uşoară cu monoxid de carbon, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.

Din cauza incendiului, din blocul respectiv au fost evacuate 25 de persoane, dintre care opt au fost asistate medical de echipajele SMURD şi de la Ambulanţă care s-au deplasat la intervenţie.

„Incendiul s-a manifestat la o garsonieră aflată la etajul unu, cu degajare mare de fum. Nu au fost afectate de incendiu alte garsoniere. Au fost evacuate 25 de persoane, opt dintre acestea au fost asistate medical. Dintre cele opt persoane, patru au fost transportate la CU Balş, conştiente, cu intoxicaţie uşoară cu monoxid de carbon”, a spus Băsăşteanu.

Incendiul a fost lichidat de pompieri.

Degajarea mare de fum a avut loc în condiţiile în care în garsoniera în care a izbucnit incendiul erau depozite multe materiale textile.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Hahaha, ce teapa mi-am luat. Am crezut ca e Bals spitalul, dar este Bals orasul.

    • :))))) VV demisia!

    • Titlul (de data asta) nu e click bait: spune ca este vb de UN BLOC DIN BALȘ ( nu bloc operator si nu de la Spitalul Balș). Cu toate astea, la câte spitale au avut probleme cu „încălzirea forțată” si la cate discutii sun despre Matei Balș …. Si eu am avut același impuls inițial (si sunt chiar din localitatea cu incidentul).