G4Media.ro

Patriarhul Daniel: ne rugăm lui Dumnezeu pentru odihna sufletelor celor decedați și…

Patriarhul Daniel: ne rugăm lui Dumnezeu pentru odihna sufletelor celor decedați și pentru însănătoșirea grabnică a celor răniţi, între care se află și medicul de gardă care a pus viața pacienților săi mai presus de propria sa viaţă

Patriarhul Daniel a transmis sâmbătă un mesaj de condoleanțe pentru victimele incendiului de la Spitalul Județean de Urgență din Piatra Neamț și l-a elogiat pe medicul grav rănit care și-a riscat viața pentru a-i salva pe pacienți

Mesajul integral al patriarhului Bisericii Ortodoxe Române:

”Am aflat cu multă durere despre tragedia provocată de incendiul din secția de „Anestezie și Terapie Intensivă” a Spitalului Județean din Piatra Neamț, în seara zilei de  sâmbătă, 14 noiembrie 2020, incendiu în urma căruia şi-au pierdut viaţa 10 persoane și alte 7 au ajuns  în stare critică.

În aceste momente pline de suferință și tulburare, ne rugăm lui Dumnezeu pentru odihna sufletelor celor decedați și pentru însănătoșirea grabnică a celor răniţi, între care se află și medicul de gardă care a pus viața pacienților săi mai presus de propria sa viaţă.

Adresăm un părintesc mesaj de condoleanţe şi consolare familiilor pacienților decedați, rudelor, prietenilor, precum şi întregului personal medical care i-a îngrijit și care a încercat să le salveze viața”.

Foto: Patriarhul Daniel (Basilica / Raluca Ene)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. Altfel decat la Colectiv.

  2. cum este cu razbunarea? sa iei numele lui Dumnezeu… pacat de cei ce s-au prapadit! prea poleitule, fa bine si dispari o perioada din public! cei dusi, cumva erau si ei tot satanisti cum ati indraznit sa ii faceti si pe tinerii din Colectiv?

  3. Auzi la popa asta. Il lauda pe medicul ala care a pus viata bolnavilor mai presus de viata sa. Tataie, dar de Teodosie de la Constanta ai auzit? Vrea sa organizeze pelerinaj la o pestera in plina pandemie de Covid, pelerinaj la care vin cu predilectie cei in varsta si bolnavi adica exact categoriile cu risc. Un „foc” ceva nu ai pt Teodosie? Uita-te mai intai in gradina proprie si lasa doctorii pt ca ati ajuns o cloaca de corupti mai rau ca fariseii din vremurile cand a fost Iisus pe pamant.

  4. filiala PSD-ARSENIC-NEAMT … nu mai e ca la „satanistii” de la Colectiv

  5. satana in sutana

  6. Prea0oleitule, o donatie ceva din preamultul donat de preasaracii enoriasi si preaprostii politicieni care nici nu intreaba populatia daca mai vor vro biserica, doar putin din preamultul avut pentru niste sectii pentru arsi in cateva orase?

  7. Satana in sutana a tacut ca musca pe tavan cand au ars tinerii din colectiv.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.