G4Media.ro

Pasajul Unirii din București se închide, începând de luni noaptea, pe sensul…

Pasajul Unirii din București se închide, începând de luni noaptea, pe sensul spre intersecția Budapesta, pentru lucrări la rețeaua de gaze, care vor dura circa 3 săptămâni

Pasajul Unirii din București se închide, începând de luni noaptea, pe sensul spre intersecția Budapesta, pentru lucrări la rețeaua de gaze, anunță Poliția Rutieră București. Lucrările sunt estimate să dureze cel târziu până în 12 septembrie.

Astfel, începând de astăzi, 23 august, orele 23.00, vor fi instituite etapizat următoarele restricții de circulație:

– Bd. I. C. Brătianu, pe sensul de mers dinspre Str. Ion Ghica către Pasajul Unirii, benzile I si II de circulație;
– restricționarea accesului în Pasajul Unirii, pe sensul de mers dinspre Piața Universității către Bd. Dimitrie Cantemir;
– subtraversarea succesivă a benzilor pe Bd. I. C. Brătianu.

De asemenea, se va asigura circulația protejată a pietonilor pe trotuar, precum și traversarea pe la trecerile pentru pietoni existente în zonă, în condiții de vizibilitate, cu adaptarea corespunzătoare a semnalizării.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, după o temeinică asigurare şi să nu staţioneze pe partea carosabilă.

Sursa foto: G4Media.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. „Intersecția Budapesta” ??? Dar mult discernamant si rigoare mai aveti, dragi redactori! Vreti sau nu sa fiti utili cititorilor dvs? De aproape 30 nu mai exista restaurantul Budapesta!!! E chiar asa de greu sa gasiti alt reper?

    • Restaurantul nu mai e, dar numele a ramas si inca e folosit. Desi, probabil, „bulevardul Marasesti” ar fi fost o indicatie mai buna.

  2. Rectific: de aproape 30 de ani. Sugestie: „sensul spre Tineretului/Liceul Sincai”