G4Media.ro

Partidul premierului conservator Boiko Borisov ar fi câștigat alegerile parlamentare/ Partidul anticorupție…

Partidul premierului conservator Boiko Borisov ar fi câștigat alegerile parlamentare/ Partidul anticorupție și socialiștii își dispută locul 2 (sondaj la ieșirea de la urne)

Partidului conservator al premierului bulgar Boiko Borisov, Cetăţenii pentru Dezvoltarea Europeană a Bulgariei (GERB), s-a clasat pe primul loc în alegerile legislative din Bulgaria, cu circa 25% din voturi, potrivit sondajelor parţiale de la ieşirea de la urne, publicate duminică seara după închiderea secţiilor de votare, informează AFP.

Însă votul protestatar a înregistrat un rezultat mai bun decât era aşteptat: noua formaţiune anti-elite şi anti-corupţie ”Există un Astfel de Popor” (ITN) condusă de cântăreţul şi moderatorul de talk-showuri TV Slavi Trifonov, cunoscut pentru criticile sale vehemente împotriva guvernului, se situează, potrivit sondajelor, umăr la umăr cu socialiştii.

sursa: Agerpres.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Cine te-a făcut ziarust/ă? Ce e aia „ar fi”? Cine v-a învățat așa? Altă formulare nu găsești? De exemplu „premierul cutare e anunțat câștigător de anumite surse” sau și mai bine „unele surse anunță victoria premierului cutare”. E bine ca în titlu să folosești verbe de acțiune la timpul prrzent dacă se poate. Duoă aia, în primul paragraf explici că totuși nu e sigură victoria 100% și de ce etc. Ce dracu măi, vă învăț eu presă? Să mă chemați să vă fac eu titlurile. Hai vă pup., simpaticilor.

  2. Numai anti-coruptie nu e ITN ala. e un fel de AUR dar mai cu talent, anti-vaccinist etc

  3. ITN nu e niciun partid anticorupție….va rog mai multa documentare ! O analiza mai buna a alegerilor din Bulgaria a facut o Sorin Ionita pe Contributors