G4Media.ro

Parteneriat ISU-Biserică: Preoții din Botoșani le vor transmite credincioşilor, la sfârșitul slujbelor,…

Sursa Foto: Facebook/ Catedrala Mitropolitana Sibiu

Parteneriat ISU-Biserică: Preoții din Botoșani le vor transmite credincioşilor, la sfârșitul slujbelor, recomandări cu privire la prevenirea incendiilor

Preoţii din judeţul Botoşani le vor transmite credincioşilor recomandări cu privire la prevenirea incendiilor, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), transmite Agerpres.

Potrivit acestora, ISU Botoşani a încheiat un parteneriat cu reprezentanţii Bisericii Ortodoxe Române, urmând ca la sfârşitul fiecărei slujbe religioase preoţii să îi informeze pe enoriaşi despre măsurile de prevenţie a unor situaţii de urgenţă.

„La sfârşitul fiecărei slujbe religioase, preoţii vor transmite participanţilor o serie de recomandări şi măsuri pe care trebuie să le adopte astfel încât copiii să fie în siguranţă, iar în gospodării să înceapă pregătirea mijloacelor de încălzire pentru sezonul rece. De la jocul copiilor cu focul şi supravegherea permanentă a acestora, până la protejarea micuţilor de accidentele ce se pot produce în gospodării, toate se vor afla în atenţia preoţilor, a părinţilor şi bunicilor care vor trece pragul bisericilor”, au precizat oficialii ISU Botoşani.

Parteneriatul a fost încheiat în cadrul campaniei de informare, conştientizare şi responsabilizare a adulţilor „Un cămin sigur pentru copilul tău”.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

4 comentarii

  1. Pentru tine si folosirea sapunului e propaganda..

  2. Pentru prima dată, BOR va da informații utile.

    • O laie. Crezi ca le spun preotii sa NU aprinda candele? Alea cumparate tot de la ei?
      Esti naiv

  3. Sa nu dai foooc la misristeeee, ca ajungi in iaaaad!