G4Media.ro

Partea superioară a unei schele de pe o clădire din Bucureşti s-a…

Partea superioară a unei schele de pe o clădire din Bucureşti s-a desprins și a avariat două autoturisme

Partea superioară a unei schele amplasate pe faţada unei clădiri de pe strada Ion Brezoianu din Capitală s-a desprins, iar bucăţi din schelă au căzut şi au avariat două autoturisme. Pompierii intervin pentru a stabiliza sau îndepărta schela, relatează News.ro.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au anunţat că o schelă amplasată pe faţada unei clădiri cu parter şi şase etaje de pe strada Ion Brezoianu s-a desprins parţial, în partea superioară.

Astfel, bucăţi din schelă au căzut şi au avariat două autoturisme, fără a exista persoane rănite.

La fața locului intervin Detaşamentul Mihai Vodă şi Detaşamentul Special de Salvatori şi se încearcă stabilizarea sau îndepărtarea schelei, în funcţie de posibilităţi.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Asta pentru ca in toate lucrarile de „reabilitari” lucreaza doar oameni care habar n-au cum sa bata un cui, macar. Si totul cu aprobarea tacita a autoritatilor, care-si umfla buzunarele cu banii pe care ar trebui sa-i investeasca in cladiri.
    ProTV facuse un reportaj prin sectorul 2, in care primarul de acolo si inspectorul in constructii ridicau din umeri cand erau intrebati de ce constructiile nu-s de calitate.

    DNA, mai existati?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.