G4Media.ro

Parlamentul Letoniei desemnează Rusia drept stat care sprijină terorismul și cere UE…

Sursa foto: Parliament of Latvia / Ernests Dinka

Parlamentul Letoniei desemnează Rusia drept stat care sprijină terorismul și cere UE să împiedice turismul cetățenilor ruși

Parlamentul leton, Saeima, a desemnat Rusia ca fiind un stat care sprijină terorismul, relatează The Guardian.

Într-un comunicat, Saeima a cerut Uniunii Europene să împiedice turismul cetățenilor din Rusia:

„Rusia oferă sprijin și finanțare pentru regimuri și organizații teroriste de mulți ani, direct și indirect, ca cel mai mare furnizor de arme pentru regimul Assad din Siria și ca executant, cum ar fi otrăvirea familiei Skripal sau împușcarea avionului MH-17. În Ucraina, Rusia a ales o tactică similară, crudă, imorală și ilegală, folosind arme și muniții imprecise și interzise la nivel internațional, vizând brutalitatea disproporționată împotriva civililor și a locurilor publice”.

De asemenea, Radiodifuzorul public din Letonia raportează:

„În comunicatul său, Saeima subliniază că Rusia folosește suferința și intimidarea ca instrument în încercările sale de a demoraliza poporul și forțele armate ucrainene. Saeima recunoaște violența Rusiei împotriva civililor, care este urmărită în scopuri politice, ca fiind terorism și Rusia ca o țară care sprijină terorismul, și invită alte țări cu o gândire similară să exprime o astfel de opinie”.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. La ei problema e cu spionii, nu cu cetatenii.

 2. De acum este evident că rușii care vin in Vest, eu as îndrăzni să zic și chinezii, vin puși pe rele! Si chiar și cetățenii non spioni susțin dictatura, să viziteze Coreea de Nord!

 3. scurt si la obiect! … nu exista nici o deosebire, astazi, intre rusia sub Putin si germania sub Adolf, aceiasi propaganda axata pe cultul personalitatii si genocid declarat public impotriva unor popoare care deranjeaza intereselor dictaturii totalitare, …., absolut nici o deosebire, cu mica observatie: rusia detine bomba nucleara si cu asta, cred ei, pot face orice crima adlitteram, orice nelegiuire adlitteram …

 4. Conform teoriilor conspiraționiste asupra evenimentului 9/11, cărora dacă le studiezi argumentele – aduse chiar de specialiști în domeniu, ingineri etc americani – începi să le scazi într-atât gradul de „teorie” până când ajung să-și piardă acea valoare de teorie de se transpun în practică. În fapt împlinit – cum că Turnurile Gemene au fost de fapt controlat demolate /prin detonare, explozibili/ iar zborul și el meșterit încât să pară terorist.

  Însă pentru asta, tre’ să știi unde și ce materiale să cauți; astfel de dărâmări de „mituri” ne(mai)fiind permise în lumea largă chiar la orice pas..

  După care, abia atunci ajungi să înțelegi, să realizezi că dincolo de scenele prezentate ție ca evenimente întâmplate sub un anumit scenariu (care, la o adică, multe dintre ele sunt crime comise) există aspecte/scenarii, pe care nu doar că nu le cunoșteai dar nici măcar nu ți le imaginai.
  Iar dacă, în timp, referitor de pildă la 9/11 – colectând și alte evidențe, ajungi să înțelegi că „9 Septembrie” are toate șansele să nu fi fost ce a fost declarat că ar fi fost – adică un Atac Terorist, ci cu totul „altceva” – atunci realizezi că Lumea în care trăiești – metaforic spus – ar putea de fapt să stea ‘pe piloni mișcători’ cărora nu doar că nu le poți prevedea anticipa mișcările dar nici să ai vreo idee despre finalitatea mișcărilor.

  Însă, dacă privim atent la Statul Polițienesc instituit în SUA „după” dar și Big Brother’ul din Lume în urma a „9/11” – nu putem să nu ne punem și alte întrebări decât acum, de pildă, obiecțiile acuzele – bazate pe reale, la o adică – ale estonilor.

 5. Vă doare adevărul, ciolovecilor? Felicitări, Letonia!!!🍾🍾🍾

 6. Primul lucru care trebuia facut era cel de a le interzice tuturor rusilor de a intra in tarile europene si nu numai. Aceste asa-zise creiere care chipurile au fugit de regimul lui putin sunt in primul rand rusi deci sunt de acord genetic cu ceea ce face Rusia. In al doilea rand, aceste creiere sunt in primul rand ITisti adica exact arma cea mai folosita de putin pentru propaganda si razboi neconventional care acum a ajuns in tarile europene libere.

 7. SUA este principalul stat susținător și finanțator al terorismului.