G4Media.ro

Părinţii adolescentului ucigaş din Michigan, care a împușcat mortal patru colegi de…

Părinţii adolescentului ucigaş din Michigan, care a împușcat mortal patru colegi de clasă, inculpaţi pentru omor involuntar/ Tatăl acestuia cumpărase cu patru zile înainte arma folosită pentru atac

Părinţii adolescentului Ethan Crumbley, care a ucis patru elevi la un liceu din statul american Michigan, au fost inculpaţi vineri pentru omor, informează Reuters şi AFP, transmite Agerpres.

James şi Jennifer Crumbley sunt acuzaţi de câte patru omoruri involuntare, după ce fiul lor în vârstă de 15 ani şi-a împuşcat mortal patru colegi de clasă şi a rănit alţi şapte, la liceul Oxford, situat la circa 60 km la nord de Detroit.

James, tatăl adolescentului, este cel care cumpărase cu patru zile înainte arma folosită de acesta pentru atacul de marţi, afirmă autorităţile.

Spre deosebire de alte state americane, în Michigan proprietarii de arme de foc nu sunt obligaţi prin lege să păstreze armele în locuri inaccesibile pentru copii. Părinţii sunt rareori acuzaţi de crimele copiilor, menţionează Reuters.

Procuroarea Karen McDonald din comitatul Oakland a declarat că Ethan „este cel care a apăsat pe trăgaci”, dar „alte persoane au contribuit la acest eveniment şi am intenţia să îi pun să dea socoteală”.

Atacul comis de băiatul în vârstă de 15 ani este cel mai grav de acest gen din 2021 în Statele Unite şi se înscrie într-o serie de omoruri în masă cu arme de foc în şcolile americane care continuă de decenii.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Propagandă leftardă anti-arme.

  • normal, orice nu iti convine tie e ceva leftard. muta-te in sua, vezi ce misto e sa vina un dement sa te impuste.

  • John e rusnac, n-a fost in viata lui la Moscova, daramite in SUA.

  • Zici ca nu doare, nu?

  • Sigur. E corespondentul uciderii din culpa.
   In Romania incadrarea ar fi fost mult mai severa si mai corecra. Complicitate la omor calificat. Simplu.

 2. Inocenta ii face mai periculosi decat jihadistii.

 3. O mica gluma, pe doamna procuror o cheama Karen.

 4. Executați făptașul, scuze zero. Părinții o să tragă ponoase pentru ce-au făcut, dar n-au cum să fie vreodată condamnați. O mizerie leftardă ca în cazul Rittenhouse.