G4Media.ro

Parcul Industrial Gorj are de recuperat chirii de aproape 100.000 de lei…

Sursa foto: Pixabay

Parcul Industrial Gorj are de recuperat chirii de aproape 100.000 de lei / Firmele nu achită impozitele, iar unele nici măcar chiria / ”Nu mai lăsam nicio creanță în aer”

Parcul Industrial Gorj are de recuperat creanțe de aproape 100.000 de lei de la agenții economici care au preluat spații prin închiriere, informează Gazeta de Sud.

Aceștia nu achită impozite pe terenuri pe clădiri și terenuri, principala facilitate oferită, iar unii nici chiria, deși sunt obligați prin contract. Astfel, o parte a investitorilor care își desfășoară activitatea în Parcul Industrial de la Bumbești-Jiu se află în executare silită.

Eftemie Popescu, directorul general al Parcului Industrial Gorj, din subordinea Consiliului Județean, a declarat că are încheiate contracte cu 17 agenți economici. Aceștia au un total de 577 de locuri de muncă. Unele firme sunt însă în executare silită pentru recuperarea unor datorii, inclusiv istorice. Situația este clară de acum încolo.

”S-a ajuns la instanța de judecată și chiar am recuperat chiriile neachitate. Adică s-a putut. Nu mai lăsam nicio creanță în aer și vrem să recuperăm cât mai mult posibil”, a mai spus Eftemie Popescu.

În prezent, acesta este singurul parc industrial în Gorj.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Ce firme nu achită chiriile cu anii si nu pățesc nimic, ale amantelor sau ale nepoților?

    • nu conteaza pt ca ma nou ANAF-ul ii cauta persoanele fizice (vulnerabile) care vand pe platforme online, gen olx…