G4Media.ro

Organizatorii unei nunţi din Buzău cu peste 100 de invitaţi, amendaţi pentru…

sursa foto: Pexels

Organizatorii unei nunţi din Buzău cu peste 100 de invitaţi, amendaţi pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID

Organizatorii unei nunţi la care au participat peste 100 de persoane au fost amendaţi de Poliţie pentru nerespectarea măsurilor dispuse de autorităţi pentru limitarea răspândirii noului coronavirus, a informat, vineri, Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Buzău, transmite Agerpres.

 • „În data de 13 august a.c., în cadrul unei ample acţiuni de verificare şi control organizate pe raza municipiului Buzău şi a comunelor limitrofe, (…) poliţiştii au constatat mai multe nereguli la un agent economic din comuna Verneşti, cu obiect de activitate organizarea de evenimente private. La momentul controlului, în interiorul incintei era în desfăşurare un eveniment (nuntă) la care participau aproximativ 110 persoane. Poliţiştii au adus la cunoştinţă organizatorului prevederile legale şi au pus în vedere acestuia să se conformeze de îndată normelor impuse în contextul pandemiei de COVID-19. În scurt timp, deficienţele au fost remediate. Totodată, pentru abaterile constatate, atât organizatorului, cât şi operatorului economic le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 30.000 de lei„, se arată într-un comunicat de presă al IJP Buzău.

Potrivit sursei citate, în perioada 10-13 august, au fost desfăşurate zilnic acţiuni de verificare în zone aglomerate, centre comerciale, pieţe, târguri şi terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă în scopul prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2.

În total au fost verificaţi peste 170 de agenţi economici şi au fost legitimate aproximativ 560 de persoane, fiind aplicate 166 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 91.000 de lei.

La activităţi au participat aproximativ 500 de politişti, jandarmi, poliţişti locali, reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, precum şi reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă şi Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

 1. Cine face nunta joia?
  Eu stiu da’ nu zic.

 2. Ioana

  Duminica dimineata
  te rog sa vii in parc
  mergem undeva
  trebuie sa te intreb ceva.

 3. De ce astora cu nunta le-au dat amenzi, iar altora, cu o inmormantare, le-au dat masti si dezinfectant pe gratis, basca protectie de la politie?

  Dacat zic si eu…