G4Media.ro

Orban, despre solicitarea AUR de a convoca Birourile Permanente Reunite pentru moțiunea…

Orban, despre solicitarea AUR de a convoca Birourile Permanente Reunite pentru moțiunea de cenzură: Cu siguranţă că o iau în considerare

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a declarat, marţi, că o să ia în considerare solicitarea parlamentarilor AUR de a convoca Birourile permanente reunite pentru a stabili calendarul dezbaterii moţiunii de cenzură.

„Cu siguranţă că o iau în considerare. O să luăm decizia (de a convoca Birourile permanente reunite – n.r.), o să comunic cu doamna preşedinte Dragu”, a afirmat Orban.

Liderul PNL a menţionat că se gândeşte „în continuare” când să convoace Birourile permanente reunite.

Liderul deputaţilor AUR, George Simion, a declarat, la rândul său, că Ludovic Orban trebuia să convoace reuniunea marţi, pentru că ar fi ultima zi din această săptămână în care este activitate la Parlament.

„Domnul Orban nu mi-a răspuns în Biroul permanent al Camerei Deputaţilor la întrebarea când va convoca BPR şi se dovedeşte şi dumnealui parte a acestui blat, din păcate. Nu a vrut să ne spună domnul Ludovic Orban de ce nu supune moţiunea la vot. E regretabil. Ne-a spus că a luat la cunoştinţă şi că o să vorbească cu doamna Dragu. Azi era ultima zi, azi trebuia să convoace BPR şi aşa ne promisese ieri şi aşa spusese la televiziuni, a făcut turul televiziunilor şi aşa a promis. Aşa era normal. Asta e în fişa postului preşedintelui Camerei Deputaţilor”, a spus Simion, la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că, probabil, „Ludovic Orban a renunţat la luptă”.

„Îmi pare rău, aveam speranţe că domnul Orban va merge până la capăt. Săptămâna asta vedem că nu se mai poate convoca BPR, pentru că mâine nu se lucrează la Parlament”, a precizat Simion.

Sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Și Orban este un sarlatan, plin de mucegai!

    • E disperat,e pe făraș …nulitate. Nici un proiect de țară nu a promovat ,ci doar a aruncat rahat in colegi.

  2. Ce program de gravide au și parlamentarii ăștia, ăla care trage la șaibă nu are zile de chiul, ăștia probabil sunt obosiți după atâta dormit în parlament…
    Puie marlament…

  3. Desi romanii au moștenit de la inaintasii lor o tara cu resurse extrem de bogate, condusi mereu de „lepre”, fiind ele boierii și boernasii de pe vremuri, leoadaturile dd azi, nu au învățat nimic. Meteu aceleași carduri de taraturi, ii mint fura si trădează; cele mai importante; interese, degeaba, ca intro țară a nimsnui. Pacat de o țară bogată daca poporul ei … este unul lipsit de irice simt al propriilor interese.

  4. Nu mai comentam, ca nu publicați decât ce vreți voi. Veți rămâne cu insul care scrie sub 10 nick-uri…