G4Media.ro

Orășelul Copiilor din Oradea își suspendă activitatea și se transformă în centru…

Orășelul Copiilor din Oradea își suspendă activitatea și se transformă în centru de vaccinare

Orășelul Copiilor din Oradea își suspendă activitatea și redevine centru de vaccinare începând de marți, 26 octombrie 2021, transmite Rador.

Centrul de vaccinare de la Orășelul Copiilor va funcționa zilnic, de luni până duminică, de la ora 08.00 la 20.00. Accesul se va face prin intrarea principală, cea de lângă magazinul Supeco. Aici vor funcționa trei fluxuri de vaccinare, două cu vaccinul Pfizer și unul cu vaccinul Johnson & Johnson.

Prin deschiderea noului centru de vaccinare este posibilă efectuarea unui număr mai mare de vaccinări într-un timp scurt și în condiții de siguranță sanitară – anunță Primăria Oradea.

Cei care doresc să se vaccineze în Oradea mai au la dispoziție centrul modular din Piața Emanuil Gojdu, unde pot opta pentru vaccinurile Pfizer, Johnson & Johnson, Moderna sau AstraZeneca, centrul de la Colegiul „Traian Vuia” sau centrul mobil de la complexul comercial Auchan, unde se pot vaccina cu Pfizer și Johnson & Johnson. Toate centrele sunt deschise zilnic, de la 08.00 la 20.00.

Centrul mobil din Auchan va fi și el deschis toată săptămâna, decizia fiind luată ca urmare a numeroaselor solicitări venite în aceste zile din partea populației. Potrivit hotărârii Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) persoanele nevaccinate au acces în mall pentru vaccinare dacă există un centru de vaccinare amenajat în incinta spațiului comercial.

Un alt centru de vaccinare se află la Spitalul Pelican, unde se administrează serul de la Pfizer. (Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Trebuie proteste masive la sediul televiziunilor ticaloase care tot cer restrictii si care le dau idei guvernantilor.
    La noi presa nu e cainele de paza al democratiei ci sunt sustinatorii aprigi ai dictaturii.