G4Media.ro

Oradea se află pe locul 6 în Europa, în preferințele turiștilor străini,…

Sursa foto: Facebook / Cetatea Oradea

Oradea se află pe locul 6 în Europa, în preferințele turiștilor străini, anunță Ministerul Turismului/ A fost votat de peste 500.000 de turiști în Europe’s Best Destinations

Oraşul Oradea a reuşit în urma voturilor a peste 500.000 de turişti din întreaga lume să ocupe locul 6 în topul destinaţiilor potrivite atât pentru călătoriile de tip city-break, cât şi pentru vacanţele prelungite, se arată într-o postare pe contul de Facebook al ministerului.

Conform clasamentului Europe’s Best Destinations, Oradea este considerat un model pentru multe dintre destinaţiile din România, cu un peisaj arhitectural surprinzător şi un program cultural divers.

Clasamentul include destinaţii din ţări precum Spania, Franţa, Belgia, România reuşind să surclaseze ţări precum Anglia, Italia, Grecia sau Austria.

Desemnată anul acesta cea mai frumoasă destinaţie Art Nouveau din Europa, Oradea merită să se afle pe lista de destinaţii turistice care trebuie vizitate cel puţin o dată în viaţă, mai spun reprezentanţii ministerului.

sursa: Agerpres.ro

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

13 comentarii

 1. Independență acuma, afară cu moldoveni și mitici care trag economia Ardealului în jos, o parte din banii câștigați din turism merg la Bucale ca să se împartă putoriIor sudiste și moIdovene.

  • Stii cum e cu cel care moare de grija altuia?

   Nu am reusit sa inteleg de se discrimineaza in functie de judetul unde te nasti…

   Cred ca esti f invidos:))))

  • Precis nu ești român! Trăiască România dodoloata!Crezi că ar fi mai bine sub cizmă străină, că Ardealul independent nu va fi niciodată ?

  • De fapt Bucurestiul da bani la toata tara

 2. Frumos oras dar e greu de crezut. Sa gandim cu minutea din dotare: pizza nu au si nici turnul din Pisa, nici picturi faimoase sau retete delicioase. Au preturi de criza, probabil. Ne intoarcem la cantarea Rou?

 3. Vai,vai,vai. Oradea,aceasta metropola europeana pe locul 6 in lume !!!. Ala de la minister nu si a luat medicamentele?

 4. Oare am uitat deja de articolul in care ni se explica frumos cum se cumpara locurile la aceste „clasamente”??? Cum orase de mana a doua dau bani ca sa apar pe un podium inventat. PR de cel mai prost gust…

 5. Oradea este un oraș nefrecventabil de multă vreme deja. Cele mai mari impozite locative, printre cele mai reduse salarii și venituri independente, dar mai ales extrem de restricționat la nivelul circulației rutiere, a staționării și parcării, în zonele de interes turistic.

 6. Unii cred că Băile Felix aparțin de Oradea…că să-i ridice valoarea.

 7. atentie la comentariile lansate dă trolii muscali si fideszudemere …🤬🤬🤬🤬🤬…la datorie cu dezbinarea si polarizarea👎👎👎👎👎👎👎…ei centreaza, ei dau cu capu …🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

 8. Haha! Pe de o parte:dupa datele INS,intre 1 ianuarie si 31 iulie 2022,Bihorul (nu Oradea) fusese vizitat de putin peste 270 000 de turisti din care turisti straini in jur de 20 000.Nici vorba de 500 000.Pe de alta parte,Europe’s Best Destinations e un site web care te ajuta sa iti promovezi destinatia turistica.Presupun ca si-o fi dat seama cineva de la primaria Oradea sau CJ Bihor ca sunt utili si au apelat la ei.Asta e tot.

 9. Penibil, sunt mii de orase mai frumoase decat Oradea, in Europa. Mii.

 10. Parca era Craiova acum ceva vreme. Asa ne zicea Hotgulta