G4Media.ro

Olguța Vasilescu susține că aducerea în țară a lui Radu Mazăre este…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Olguța Vasilescu susține că aducerea în țară a lui Radu Mazăre este o acțiune de campanie, similară aducerii lui Nicolae Popa din Indonezia în 2009

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lia Olguța Vasilescu, a susținut luni, într-o emisiune la România TV, că aducerea lui Radu Mazăre în țară este, de fapt, o acțiune de campanie orchestrată de adversarii partidului condus de Liviu Dragnea, similară cu repatrierea, în 2009, a fugarului Nicolae Popa sau cu ”rețeta din 2016”, când mai mulți social-democrați au fost puși sub acuzare de procurorii anticorupție. ”Din păcate, uite că nu le-a folosit (sic!)”, a spus Vasilescu.

Întrebată ce înseamnă aducerea în țară a lui Radu Mazăre pentru PSD, Olguța Vasilescu a spus că fostul primar al Constanței, condamnat definitiv la 9 ani de închisoare cu executare, este folosit ca armă politică.

”Acum în campanie electorală? Păi, cred că același lucru cu ce a însemnat aducerea domnului Popa, tot în campanie electorală, când Traian Băsescu avea nevoie de un ceva acolo în dezbaterea pe care a avut-o cu Mircea Geoană. Și acel ceva s-a văzut ce a însemnat pentru alegerile prezidențiale. E foarte ciudat că îl aduc exact acum în perioadă de campanie electorală. Cu certitudine n-a vrut nici să evadeze, cu certitudine n-a vrut nici să ceară azil politic, cu certitudine vine în țară, cu certitudine Ministerul Justiției, prin doamna ministru Ana Birchall, a făcut toate demersurile necesare ca să-l aducă pe Radu Mazăre în țară. Mi-aduc aminte de o discuție pe care am avut-o chiar într-o emisiune de televiziune cu domnul Popa, când l-am întrebat, așa mai mult pentru istorie, că nu mai contează absolut deloc ce s-a întâmplat acum ani de zile, ”tu știai ceva despre Mircea Geoană care ar fi putut să conteze dacă te aduceau în țară, să-l compromită?” Și a spus: ”Nici nu-l cunoșteam, n-aveam niciun fel de legătură cu Mircea Geoană”. L-au folosit atunci ca și armă politică, a fost folosit ca și armă electorală. Exact asta cred că se întâmplă acum cu Radu Mazăre”, a spus Olguța Vasilescu.

Chestionată în continuare cine va beneficia concret de aducerea lui Mazăre în țară, purtătorul de cuvânt al PSD a arătat cu degetul spre adversarii politici ai partidului.

”Credeți că PSD-ul? Mie îmi sună a rețeta din 2016. Aduceți-vă aminte când toți oamenii noștri de forță erau fie chemați la DNA, fie plimbați în cătușe, cum eram și eu. La vremea respectivă, primarul Craiovei era încătușat, plimbat pe scările DNA, ținut în arest și așa mai departe. Din păcate, uite că nu le-a folosit. Eu cred că și de data aceasta încearcă aceeași rețetă, dar s-ar putea să nu le iasă ca și data trecută”, a conchis ea.

Avionul care îl aduce pe Radu Mazăre din Paris la București a decolat luni după-amiază din Paris și urmează să aterizeze pe Aeroportul Otopeni în jurul orei 20.10, transmite Libertatea.

Fostul primar al Constanței a fost preluat luni dimineață de o escortă de polițiști români din Antananarivo (Madagascar), unde fusese arestat de autoritățile locale.

Ministerul Justiției din Madagascar a încuviințat rapid cererea de extrădare trimisă săptămâna trecută de Ministerul Justiției din România. El va fi încercat în România pentru a ispăși pedeapsa de 9 ani de închisoare primită în dosarul retrocedărilor fictive de pe faleza Constanței.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Un proiect G4Media.ro – Fundația Konrad Adenauer
#MonitorizareEuroparlamentare

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

24 comentarii

  1. Asta-i proasta sau foarte proasta sau se face?

  2. Aceasta parasuta peremista are pareri. Impreuna cu metrosexualul ei, pe nume manda. Manda mamii lor de analfabeti!

    • Bravo, Titi, ești om mare, titrat!

    • @lia
      O precizare este necesara : cuplul oltenesc compus din sot si sotie are componenta urmatoare : Claudia Manda ( sotzia) si LOV ( sotzul)

  3. Sluguta!
    Nu v-il mai asumați pe Fasolică?
    Vreti sa-l eliberati?

  4. Asa o fi, dar asta înseamnă ca e o urisa conspirație antiPSD si antiDragnea, care incepe cu alegerea unui Presedinte anticorupție in Madagascar !
    Ce sofisticarie ! Doar Sorox cred ca e in stare de o asemenea manevră; de cand cu eșecul rusinos cu asasinii ninja paranormali trimisi dupa porcarul cu sosete flausate, cred ca nu a mai avut somn si a luat-o razna.
    Si nu s-a abținut: a sunat-o si pe Olguta sa o oftice putin.

  5. Olguta , treci si tu la bulau ! La brutarie cu tine !

  6. Iauzi mah, a aparut si Golgutza… am crezut ca spala geamul la conacul luat din banii smecheriti.. sau isi face planningul ptr vizitele la rahova la daddy si tarzan de mangalia… :))

  7. Nu e asa? Numai hotia ta si a borfasilor cu care esti inhaitata nu e campanie. Nici ticalosia judecatoarei corupte de la $$ a IIJ care a abuzat de functie, fiind inhaitata cu mafia lui Mazare, nu e campanie. Esti un Gunoi, Volgutza. O ticaloasa peremista rosie, demna urmasa a securistului Vadim.

  8. Asta este fumată sau afumată când face asemenea declarații?!

  9. Asta avem când panaramele ajung să facă politică.

  10. Frustrata si plina de nervi, matracuca Vulguta a facut, practic, un autodenunt in numele borfasilor in momentul in care a declarat ca PSD nu avea niciun interes sa aduca in tara un infractor condamnat definitiv pt coruptie si pus sub urmarire interationala de Interpol.
    Ba mai mult, in loc sa se laude ca justitia PSD-ista este dreapta si corecta, ea specifica foarte clar ca e numai meritul opozitiei ca infractorul Mazare a fost extradat.

    Se pare ca Vulguta mai are de asteptat pana cand ii va veni si ei „mintea de pe urma”.

  11. Doamna, de hoți si criminali sa nu va para rau ca oricand le puteti fi victima.

  12. In aceeasi logica, pentru Mazare cine a platit aducerea in tara? Tot guitza? Nu are el niste casete din care sa reiasa clar ca a fost rugat de LCK sa suporte cheltuielile?
    Ma mir ca nu a fost asa prevazator.
    Dar mai astept, poate apar.

  13. Si Kovesi a platit avionul…?

    • După cum zice Olguța, de data asta a platit Veorica ca să-și facă campanie.
      Sigur va fi arestată după 26 mai.

  14. @CiofuTdan
    După cum zice Olguța, de data asta a platit Veorica ca să-și facă campanie.
    Sigur va fi arestată după 26 mai.

  15. Când faci sex anal, totul în jur ți se pare stricat

  16. psd condamnat sa.si incarcereze liderii cand este la puterr :DD